Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000 δις δολάρια


Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης

22/05/2012
Έχω μια φωτογραφία από την Ελλάδα του ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ… Το Βολφράμιο και η Ελλάδα των σπανίων ΓΑΙΩΝ… Είναι από αυτά που ανατριχιάζεις, εάν έστω και ένα μικρό ή μάλλον μηδαμινό ποσοστό είναι αληθινό!
Το κλείσιμο των μεταλλείων Σκαλιστήρη στη Β. Εύβοια: Η εταιρεία εξήγαγε μεταλλεύματα σε 150 χώρες ανά τον κόσμο… Η Εύβοια (ΕΥ+ΒΟΙΟΣ= ΕΥΤΥΧΗΣ ΒΙΟΣ) είναι γεμάτη μεταλλεύματα και κυρίως Βωξίτη, (όλα τα βουνά της είναι κόκκινα) από τον οποίο κατασκευάζεται το αλουμίνιο… Αυτά δεν συμβαίνουν σε άλλες χώρες. Και η Εύβοια έχει τους περισσότερους άνεργους…
Η ομάδα Κατράκη (καθηγητής του Μετσοβίου) που λέγεται ότι ανήκε στην ομάδα Ε, είχε ως έργο την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον ελλαδικό χώρο, όπως το Όσμιο (Ίμια)… 60.000 δολ. το γραμμάριο… Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια (δες κάτι συμπτώσεις) και τελειώνει στη… Λήμνο, η περιοχή που οι τούρκοι διεκδικούν.
Μήπως θυμάστε τα ρουμπίνια που υπάρχουν στο Λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη; (Τον ήθελαν οι εβραίοι για πάρκο Ολοκαυτώματος;)
Και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής (Αυτά τα θέλει το ΝΑΤΟ για αποθήκες. Ντίκ Τσέινι για πες αλεύρι…) κλπ, κλπ…
Τώρα μετά τα προκαταρκτικά διαβάστε και τα παρακάτω… Το πιο ακριβό οικόπεδο η Μακεδονία.
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Ραδονίου τον ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9.550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ικαρίας, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή κλπ. Το Ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο για όσους γνωρίζουν, και αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή, για την εξόρυξη των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του Τζώρτζ Σόρος, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό αλλά και ουράνιο!
Εμείς ερωτάμε… ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
Μια απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων για ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από ΕΠΤΑ διακεκριμένους έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατ. τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 10% καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο, και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται μόνον, για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η ΑΞΙΑ του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολ. το ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!
Βάσει των παραπάνω με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω εμπεριέχονται 48 εκατομ. τόνοι ΟΥΡΑΝΙΟΥ προς 20 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ο τόνος δηλ. συνολικά 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960 τετράκις εκατομ. δολ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 96.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ! Διαβάστε το δυνατά. Τελικά είμαστε κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλο οι πιο… ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ… Σας ευχαριστούμε για όλα… αυτά. Έλα όμως που έρχεται ο μεγάλος αρχηγός μας με το όνομα ΙΩΑΝΝΗΣ και θα τα εξορύξει όλα… Να γιατί θέλουν τη Μακεδονία…
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ….
 http://www.lakonikos.gr/article/25263-se-kathe-ellina-antistoihoun-96000000000-dis-dolariabr-grafei-o-anarguros-xepapadakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits