Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ ,ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Εκτός των οικονομικών που πλήγει την πατρίδα μας, έχουμε και τους μετανάστες. Αναφέρομαι ιδιαίτερα στους αλβανούς που έχουν δυστυχώς όλα τα προνόμια ζώντας στην Ελλάδα είτε παράνομα ή έννομα, που δεν έπρεπε να ζουν ανάμεσα μας γιατί έχουν τόσο μίσος κατά των ελλήνων. Στα σχολεία τους στην Αλβανία έμαθαν και μαθαίνουν ότι εχθροί της Αλβανίας είναι οι έλληνες που όπως λέγουν δεν τους άφησαν να αναπτυχθούν.
Τι μας έφεραν καθώς μπήκαν στην πατρίδα μας; Το έγκλημα, τα ναρκωτικά, τις αρρώστιες φυματίωση και ηπατίτιδα. Γνωστό και από τα νοσοκομεία όλης της χώρας μας πολύ μεγάλο ποσοστό μόνον από αυτούς που έχουν κάρτες εγγίζει το 80% επισήμως.
Ποιοι φταίνε που βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα; Πρώτοι οι πολιτικοί, οι εργολάβοι δημ. έργων, κτηματίες μανάβηδες, κρεοπώλες.
Οι αλβανοί διεκδικούν οφέλη όπως και ΕΣΠΑ. Οι σύγχρονοι εργολάβοι έχουν αναλάβει την καθαριότητα νοσοκομείων, δημοσίων υπηρεσιών και ΙΚΑ καθώς και τα σφαγεία όλης της χώρας, δίνοντας εργασία στους αλβανούς και μόνο.
Η ΔΕΗ αλλάζοντας τα εναέρια σύρματα στους 12 εργαζόμενους οι 9 είναι αλβανοί.
Δεν φτάνει αυτό. Οι αλβανοί έχουν άδειες και κάνουν τον εργολάβο οικοδομικών εργασιών με αυτοκίνητα και μηχανήματα πολλά και βίλλες και συγκροτήματα/διαμερίσματα. (Γνωστά ονόματα και πρώην βοηθοί τσοπάνηδων μέχρι πριν 4-5 χρόνια).
Ξεχτίζουν γεφύρια, τοίχους αντιστηρίξεως των εθνικών οδών και παλαιών ακατοίκητων σπιτιών από τα χωριά παίρνοντας τους ακρογωνιαίους λίθους και τους πουλούν αντί 50-70 ευρώ το κομμάτι.
Τώρα μας έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο.
Ενώ έχουν πολυτελή αυτοκίνητα, κούρσες και αγροτικά, μπαίνουν σε στάνες και κλέβουν αρνιά, πρόβατα, τα σφάζουν, παίρνουν τα κουδούνια τους. Μπαίνουν στα ελαιοκτήματα τις νύχτες με τα βενζινοπρίονα, δικά τους ή κλεμμένα και κόβουν από τη ρίζα τα ελαιόδενδρα και τα πωλούν στις πόλεις και τα χωρά για καυσόξυλα. Τους πιάνουν και δεν τους κάνουν τίποτα.
Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ είναι ανύπαρκτη.
Την υπηρεσία αυτή τη συγχώνευσαν με το Δασαρχείο και δεν γίνεται η αστυνόμευση στα κτήματα. ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ έχουμε οι πολίτες δεν βρίσκουν το δίκιο τους.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ
Δυστυχώς ένα πολύ σοβαρό θέμα για τους έλληνες. Κάνουν συμβολαιογραφικές πράξεις στους αλλοδαπούς και ιδιαίτερα στους αλβανούς που μπαίνουν στα σπίτια γερόντων και με διάφορους τρόπους πιάνουν φιλία, κουμπαριά κλπ (έρωτες παράκαιροι) και τους γράφουν την περιουσία τους, τους δίνουν καταστήματα, με αποτέλεσμα μέσα σε έξι μήνες να χάνουν και τη ζωή τους.
Σε τι κράτος ζούμε; Ποιοι είναι αυτοί που τους υποστηρίζουν;

Ο έλεγχος στα συμβολαιογραφεία όλης της χώρας θα κάνει πάταγο.

Ο έλεγχος στις εργατικές κατοικίες θα κάνει επίσης πάταγο. Κι εδώ οι αλβανοί έχουν πάρει σπίτια.

Ο έλεγχος στις συντάξεις των αλβανών είναι απαραίτητος. Ξεκινάνε από την Αλβανία κι έρχονται εδώ για τα επιδόματα, για τα νοσοκομεία κ.α.

Ο έλεγχος στον ΟΑΕΔ. Εδώ κι αν είναι.
Πληρώνει χρόνια ο έλληνας και σημερινά χαράτσια και τα παίρνουν οι αλβανοί.
Απαράδεκτο. Μας πιάσανε για Αμερικανάκια; Φτάνει η κοροϊδία.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ εδώ και τώρα στους αλβανούς. Πώς αγοράζουν σπίτια από 120.000 και άνω, αυτοκίνητα, αγροτεμάχια; Αισθάνομαι ως Έλλην μεγάλη κοροϊδία από αυτούς τους αλβανούς που μέσα σε 3-5 χρόνια παραμονής τους στην Ελλάδα κάνουν περιουσίες. Ποιοι τους δίνουν άδειες και κάνουν τον πλανόδιο μανάβη; Γιατί να υπάρχει νόμος, για να παραμείνει στην Ελλάδα ένας αλβανός χρειάζεται 2 υπογραφές για την παραμονή του.

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΕΛΛΑΣ
Ο έλληνας από μικρό παιδί δεν μπορεί να ορθοποδήσει και οι αλβανοί με 3 και 5 χρόνια έχουν τα πάντα. Η κυβέρνηση μιλάει για ανεργία απαράδεκτα, όταν οι αλβανοί περνούν πλουσιοπάροχα στο Νομό μας ενώ οι έλληνες πεινάνε.
Στη Βόρειο Ήπειρο δεν έχουν όπως ξέρετε δικαίωμα να ζήσουν, χωρίς σχολεία τα εκεί ελληνόπουλα. Στην Ελλάδα από τα προνήπια οι αλβανοί πηγαίνουν σχολείο, πανεπιστήμια, πολυτεχνία, στρατιωτικές σχολές και χωρίς την μητρική γλώσσα, τους δίνουμε μονάδες περισσότερες ως αλλοδαποί στην εκπαίδευση.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΛΙΘΙΕ!
Πληροφορίες παρέχονται με επιτόπια γνωμάτευση και ονόματα αλλοδαπών.  Στοιχεία ατράνταχτα.
Οι έλληνες πολιτικοί ίσως τους χρειάζονται (την χειρότερη φυλή) του κόσμου που λέγονται αλβανοί.
Σκέψις μου: Επειδή ο έλληνας θα απέχει από τις εκλογές θα ψηφίζουν οι αλβανοί για τους έλληνες.
Παράδειγμα: οι μουσουλμάνοι στη Θράκη.

Αυτά γίνονται στη Φωκίδα και σ' όλη την Ελλάδα, Ρόδο, Μύκονο, Ναύπακτο και αλλαχού.
Οι δημοσιογράφοι κοιμούνται κι αρέσκονται στα παράθυρα TV. Δεν βγαίνουν στις πόλεις και στα χωριά να βγάλουν ειδήσεις. Δεν τους γνωρίζουν; Οι φάτσες είναι ξεχωριστές των αλβανών. Οι πολιτικοί αδιάφοροι στα καυτά προβλήματα του έθνους.

Έλληνες ξεσηκωθείτε.

Τώρα ξέρεις. Μην παίρνεις αλβανό σε καμία εργασία. Μην του δίνεις σημασία. Ούτε 1 ευρώ.

Πληροφορίες παρέχονται Φωκεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits