Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πακιστανος .....Βρήκε θύμα τροχαίου και αντί να βοηθήσει, το έκλεψε και εξαφανίστηκε!

            


Βρήκε θύμα τροχαίου και αντί να βοηθήσει, το έκλεψε και εξαφανίστηκε!Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας μετά την ανεύρεση πτώματος σε δρόμο στο Βαρθολομιό Ηλείας.
Το πτώμα, που ανήκει σε έναν 30χρονο ημεδαπό πατέρα δύο παιδιών, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (10/11) στο πρανές του δρόμου Καρδιακαυτίου-Δήμητρας. Ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, ο άτυχος άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πρανές του δρόμου και να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή.Κάτοικος της περιοχής που έτυχε να περάσει από το σημείο λίγες ώρες αργότερα, είδε το πτώμα και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.
Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν ο θάνατος του 30χρονου προήλθε από σύγκρουση με κάποιο διερχόμενο όχημα ή αν πρόκειται για εκτροπή, μυστήριο ωστόσο αποτελούσε το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η μηχανή του θύματος.
Το τι ακριβώς είχε γίνει αποκαλύφθηκε την Δευτέρα (11/11), όταν η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, ο οποίος πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος λίγο μετά το συμβάν.
Ο 30χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με πληροφορίες, αντί να προσφέρει στον άτυχο άνδρα τις πρώτες βοήθειες και να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους, άρπαξε τα χρήματα που είχε πάνω του και ένα κινητό τηλέφωνο, πήρε και τη μηχανή του και εξαφανίστηκε.
Οι αρχές δεν άργησαν να τον εντοπίσουν τον αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 25 ευρώ αλλά και το κινητό και η μηχανή του άτυχου 30χρονου.
Read more http://www.briefingnews.gr/koinonia/item/71928-brike-thuma-tro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits