Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Του Γιαννικούλη Κ. Χρήστου


Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.  Στις 6-5-2010 Επιλέξαμε την ελπίδα και όχι τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδος σε αντίθεση με τα κόμματα τις αριστεράς και τη ΝΔ που επιδίωξαν την πτώχευση και τον ακαριαίο θάνατο της.
      Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο του πολιτικού κόστους για τη σωτηρία της πατρίδος κι όχι το λαϊκισμό των κομμάτων της αριστεράς και της ΝΔ που ενώ  καταψήφισαν δεν είπαν ποτέ που θα βρεθούν άμεσα χρήματα που όπως θα δείτε παρακάτω μας έλειπαν.

      Επιλέξαμε την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής οικονομίας και μόνο για να μην στείλουμε την 1η Ιουνίου εκατομμύρια Έλληνες στους κάδους απορριμμάτων να ψάχνουν για αποφάγια.
     
    Ότι και αν ψηφίζαμε εμείς η κυβέρνηση έφερε το νομοσχέδιο στη βουλή με 151 ψήφους τους οποίους διέθετε και μπορούσε να το περάσει ανεξάρτητα με το τι θα ψήφιζε ο ΛΑ.Ο.Σ. 
      Δεν κρυφτήκαμε όμως πίσω από την αυτοδυναμία της, δεν λακίσαμε ούτε λαϊκίσαμε όπως έκαναν άλλοι προς άγραν ψήφων αδαών.

Στις 6-5-2010 ο Λαϊκός ορθόδοξος συναγερμός ψήφισε ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/6-5-2010/ΦΕΚ 65 (παρατίθεται ολόκληρος παρακάτω) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. Το συγκεκριμένο άρθρο στην παράγραφο 4 προέβλεπε «Τα Μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις να έρχονται στη βουλή για κύρωση

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (Όροι δανεισμού=Μνημόνιο) που παραχωρεί όντως Εθνική Κυριαρχία όμως όπως θα αποδειχτεί παρακάτω ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ από το ΠΑΣΟΚ δια χειρός Κου Παπακωσταντίνου στις 8 Μαΐου 2010. Άρα είναι άκυρη και αντισυνταγματική και δεν κατοχύρωνε σε καμία περίπτωση τους Δανειστές εφόσον δεν κυρώθηκε απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Έτσι εξηγείται και η επιμονή της τρόικα για το δεύτερο μνημόνιο στο οποίο ζητούσαν πέραν της Κύρωσης απο τη βουλή και ενυπόγραφη δέσμευση των πολιτικων αρχηγών οτι για όσο καιρό πολιτεύονται θα τηρούν τους όρους του μνημονίου (Η συγκεκριμένη παράγραφος χωρίς να έχει μεταφραστεί )

Απο τα πρακτικά της Βουλής (παρατίθενται παρακατω) της Πέμπτης 6 Μαΐου 2010,  ΙΓ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ Α’ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΙΕ’, Σελίδα 6788 φαίνεται ότι :
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/6-5-2010/ΦΕΚ 65 , Σελίδα 1323 ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ 4ο ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΕΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ώστε για ζητήματα μείζονος σημασίας που έχουν σχέση με την εκτέλεση του σχεδίου, να μπορούν να λαμβάνονται οι όποιες αποφάσεις με προεδρικά διατάγματα ή με υπουργικές αποφάσεις. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Γιατί θεωρήσαμε άνιση και άδικη την κατανομή των βαρών κυρίως στα φτωχά λαϊκά στρώματα. Κάναμε προτάσεις. Τονίσαμε ότι είναι μια αδύναμη κυβέρνηση, ανίκανη να μας βγάλει από την οικονομική κρίση και ο τόπος χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση, δεν  εισακουστήκαμε όμως  από τους αλαζόνες τις εξουσίας.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που έφερε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη βουλή την διετία 2010-2011 :
Εργασιακά  η ΝΔ ψήφισε 10 άρθρα.
Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων (φορτηγά) το οποίο υπερψηφίστηκε από τη ΝΔ.
Μεσοπρόθεσμο η ΝΔ  ψήφισε 22 άρθρα του.

Πηγη :  Πρακτικά της Βουλής της 6-5-2010 κατεβάστε τα από το επίσημο
site
του Ελληνικού κοινοβουλίου από εδώ



Στο 1ο άρθρο που ψήφισε ο ΛΑ.Ο.Σ. στην  4η παράγραφο αναφέρει ότι  τα μνημόνια οι συμβάσεις εισάγονται στη βουλή για κύρωση
Νόμος 3845,ΦΕΚ 65/2010

Επίσης δείτε παρακάτω την ερώτηση του Κου Βελόπουλου που ζητάει να έρθει η Δανειακή σύμβαση στη βουλή για Κύρωση  φυσικά από την Κυβέρνηση  αγρόν ηγόρασαν



ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ , ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΔΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ


Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξουμε την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης και μόνο του 2010 φαίνονται  παρακάτω:
Στον βίντεο που ακολουθεί ο οικονομολόγος Κος Καζακης παραδέχεται ότι υπήρχε πρωτογενές έλλειμμα 18 δις € 

Ο προϋπολογισμός του 2009 έκλεισε με  πρωτογενές έλλειμμα 24,4 δις ευρώ πράγμα που καταστά σαφές ότι για το 2010 αν δεν δανειζόμασταν δεν υπήρχαν χρήματα για μισθούς και συντάξεις. (Το πρωτογενές έλλειμμα αφορά χρήματα που μας έλειπαν για μισθούς συντάξεις και λειτουργικές δαπάνες του κράτους. Δεν αφορά τόκους τοκοχρεολύσια και κακούς τραπεζίτες.)
 Άρα λοιπόν χωρίς δανεισμό δεν θα υπήρχε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δεν θα λειτουργούσαν Νοσοκομεία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Σχολεία, Πανεπιστήμια, Αστυνομία, Στράτος, Εφορίες και λοιπές κρατικές υπηρεσίες  …
Πηγή που αναφέρει το έλλειμμα: Ελληνική Δημοκρατία/Ελληνική Στατιστική Αρχή http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/greek_economy_7_10_2011.pdf  ‘Έκδοση 56 Σελίδων με τίτλο η Ελληνική οικονομία / 7 Οκτ 2011, Σελίδα 22, Πίνακας 8 , γενικά μεγέθη 2000-2010.

Επίσης στις 18 Μαΐου 2010 έπρεπε να βρεθούν 10 δις Ευρώ για πληρωμή ομολόγων σε περίπτωση που δεν βρίσκονταν αυτά τα χρήματα άμεσα θα πηγαίναμε σε στάση πληρωμών και η χώρα πτώχευε.
Το Ελληνικό δημόσιο χρωστούσε 110 δις σε Ελληνικές τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία υπό μορφή ομολόγων. Χωρίς δανεισμό δεν θα πληρώνονταν  αυτά τα ομόλογα και δεν πληρώνονταν μισθοί και συντάξεις;

Η ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΤΟΥΣΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. 
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ. Η Στάση πληρωμών στο δανειστή μας ΔΕΝ σημαίνει ταυτόχρονα χρεοκοπία για τον Έλληνα εσωτερικά στη χώρα.

Πώς αποδεικνύεται αυτό; Από το ότι ούτε ένα ευρώ του νέου δανείου που υπονόμευσε τη χώρα μέχρι το 2042 μέσω της νέας δανειακής σύμβασης δεν μπαίνει στην αγορά.

Άρα, πώς ζει η Ελλάδα; Με τη δική της εσωτερική οικονομία..

ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Κας ΜΕΡΚΕΛ

Τη συμμετοχή μας σε μια κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, την ονομάζουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μακάρι να είχαν κι άλλοι το θάρρος να συμμετέχουν. Αν συμμετείχαν περισσότεροι σ αυτή την Κυβέρνηση τα αποτελέσματα πιστεύουμε ότι θα ήταν θετικότερα για την πατρίδα μας.
Εθνική συνεννόηση όλων άλλωστε ζητούσαμε από το 2008 για να μη χρειαστεί να ματώσει ο Ελληνικός λαός.



Οπως φαίνεται στο βίντεο από το Φεβρουάριο του 2009 προειδοποιήσαμε στη βουλή ότι η κρίση που έρχεται είναι πολύ μεγάλη, θα υποφέρουν οι Έλληνες και ότι αν δεν πάμε όλοι μαζί δεν βγαίνουμε από αυτή την κρίση.  

Δεν δώσαμε ποτέ και σε κανέναν λευκή επιταγή , αυτό φαίνεται από τα παρακάτω αλλά και απ τις επιστολές του Πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ προς τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς στη Λευκή βίβλο.  

 Η ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ 


Δήλωση του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 7 Νοεμβρίου 2011

Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.

Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:
  • Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.
  • Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας,
  • Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και
  • Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών. 
  •  
     Κύριοι στόχοι ήταν:
  • Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία,
  • Αποφυγή δημιουργίας μιας κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποτροπή τοποθέτησης  στη θέση του Πρωθυπουργού του Κου Πετσάλνικου η της Κας Έλσας Παπαδημητρίου.(Δηλαδή ανδρείκελα του Γιώργου Παπανδρέου)
  • Δημιουργία μιας ολιγομελούς κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και
  • ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητανε όλοι σήμερα , το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί;
Κάποιοι στόχοι δεν πραγματώθηκαν λόγω της αδιαφορίας που επέδειξε η ΝΔ γιαυτό και  αποχωρήσαμε. Περιμέναμε περισσότερη συμπαράσταση από τον Κο Σαμαρά. ο οποίος τελικά ενέδωσε  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να πάρει ένα δάνειο το όποιο θα πάει σε τοκογλύφους και τραπεζίτες και μόνο, έδωσε δηλαδή γη και ύδωρ δεσμεύοντας τη χώρα μέχρι το 2042 χωρίς να διεκδίκηση τίποτα.  



Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.



1. Στηρίξαμε και πετύχαμε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.

2. Πετύχαμε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.

3. Πετύχαμε να ποινικοποιηθεί η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.
  
4. Πετύχαμε την κατάργηση του Ακαδημαϊκού ασύλου.

5. Πετύχαμε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία .

6. Πετύχαμε την απόσυρση του Νόμου για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.

7. Καταψηφίσαμε και παγώσαμε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πετύχαμε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές χωρίς ουσία ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι από τις σάρκες τους.

8. Πετύχαμε την απόσυρση του Νόμου για την Αποσυμφόρηση των φυλακών, (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)

Τα παραπάνω δεν είναι στήριξη άλλα Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο ....και δεν έγιναν με ιαχές πατριωτισμού ούτε με σώου στο Πεζοδρόμιο , άλλα με ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου……………………………………………………………. 
     Σήμερα οι «αντιμνημονιακοί» μιλάνε για σωτηρία της Ελλάδος ενώ στης 6-5-2010 επέλεξαν το θάνατο της, αν τελικά δεν δανειζόμασταν όπως επέλεξαν για ποια σωτηρία θα μιλούσαν σήμερα.  Η ΝΔ και ο κος Σαμαράς για μια ακόμα φορά έπαιξαν θέατρο στις πλάτες του λαού. Στο ευρωκοινοβούλιο ψήφισαν ΝΑΙ στην Ενεργοποίηση του Μηχανισμού στήριξης και εδώ για λόγους εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας είπαν όχι.

       Τέλος θα θέλαμε να σας γνωρίζουμε μερικούς κατάπτυστους και προδοτικούς όρους που περιελάμβανε η δανειακή σύμβαση τις 8 Μαΐου 2010 που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ χωρίς όπως είπαμε να την φέρει στη βουλή όπως προβλεπόταν για Κύρωση.
Στο άρθρο 14 παράγραφος 5 η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας. Τέτοιος πρωτόγνωρος όρος δεν συναντάται ούτε σε αποικιοκρατικές συμβάσεις.
   Σε άλλο άρθρο, οι Δανειστές, όλοι μαζί ή με συμφωνία όλων, μπορούν να μεταβιβάσουν σε τρίτη χώρα τα δικαιώματά τους από τη Σύμβαση. (Λέτε τελικά να καταλήξουμε να χρωστάμε στην Τουρκία.)
   Επιπλέον στη σύμβαση ορίζεται ρητά ότι διέπεται από το ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. Αποκλειστικά Αρμόδιο Δικαστήριο συμφωνήθηκε να είναι το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή των δανειστών μας. Αγγλικό δίκαιο σημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν μπορείς να εκπληρώσεις τις δανειακές σου υποχρεώσεις οι δανειστές σου μπορούν να απαιτήσουν και να πάρουν εθνική περιουσία.
   Τα ίδια σχεδόν και χειροτέρα υπέγραψαν και με την Νέα Δανειακή σύμβαση το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Από της συστάσεως του νεοελληνικού κράτους είμαστε συνηθισμένοι να δανειοδοτούμαστε.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ , ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ 

 Την προδοτική και κατάπτυστη δανειακή σύμβαση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

Περισσότερες λεπτομέρειες Ντοκουμέντα και οπτικοακουστικό υλικό εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits