Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: “Αρπάχτηκαν” Νεοδημοκράτες. Σκηνές απείρου κάλλους!

ΑΜΦΙΣΣΑ: “Αρπάχτηκαν” Νεοδημοκράτες. Σκηνές απείρου κάλλους!

Επεισόδιο μεταξύ πολιτικών προσώπων την 28η Οκτωβρίου
Ένα απίστευτο επεισόδιο δημιουργήθηκε ανήμερα την 28η Οκτωβρίου με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Άμφισσας κ. Γιάννη Βαρκούτα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά κατά της Βουλευτού κ. Ασπασίας Μανδρέκα, αλλά και του συνοδού αστυνομικού της κ. Νίκου Παπαδόπουλου.
Ο κ. Βαρκούτας, σύμφωνα με επίσημες πηγές, φέρεται να προκάλεσε τη βουλευτή στον αύλειο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας, με ειρωνικό μορφασμό, στον οποίο η κ. Μανδρέκα απάντησε λέγοντάς του ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από αιρετά πρόσωπα».
Τα αίματα φυσικά είχαν ήδη ανάψει και οι δυο τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές είχαν πλησιάσει αρκετά ο ένας τον άλλο. Τότε, όπως ήταν αυτονόητο, επενέβη ο αστυνομικός της κ. Μανδρέκα, μπαίνοντας ανάμεσα στους δυο, για να μην έρθουν σε επαφή. Ο κ. Βαρκούτας σφόδρα ενοχλημένος φέρεται να της είπε«μάζεψε το σκυλί σου και άντε φύγε από εδώ», προσπαθώντας να την πλησιάσει, με αποτέλεσμα ο κ. Παπαδόπουλος να τον απωθήσει. Τότε ο κ. Βαρκούτας εξαγριώθηκε και άρχισε να βρίζει τον αστυνομικό,φωνάζοντάς τον «βλάκα», «φιλιπινέζο» και «αμόρφωτο». Ο κ. Παπαδόπουλος κρατώντας απόλυτα την ψυχραιμία του, απάντησε στον κ. Βαρκούτα ότι τις βρισιές αυτές του τις έχει κάνει και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook και του ζήτησε ευγενικά να απομακρυνθεί. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές συνέχισε να κινείται απειλητικά προς την κ. Μανδρέκα, με αποτέλεσμα να απωθηθεί ξανά από τον αστυνομικό της. Τότε ο κ. Βαρκούτας φέρεται να απείλησε τον κ. Παπαδόπουλο ότι δεν είναι σε θέση να τον σπρώχνει και θα τον κυνηγήσει για να χάσει τη δουλειά του, ενώ φέρεται ότι φώναζε διαρκώς «οψόμεθα». Ο Αστυνομικός επιφυλάχθηκε για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.
Αυτό το περιστατικό είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στα τοπικά στελέχη, της πόλωσης, αλλά και των ακραίων συμπεριφορών. Σαφώς, αν όλο αυτό συνέβαινε μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού κόμματος θα φάνταζε διαφορετικά. Ακριβώς όμως, επειδή αφορά ομοMδεάτες μοιάζει σχεδόν απίστευτο.
Αυτό πάντως που είναι εξαιρετικά αρνητικό έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του κ. Βαρκούτα απέναντι στον κ. Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά ένας εργαζόμενος και μάλιστα των 700 ευρώ.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο κ. Βαρκούτας είχε στηρίξει τον συνυποψήφιο της κ. Μανδρέκα κ. Κώστα Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits