Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Συλλογή προσωπικών δεδομένων. Προσοχή!!!!



Απίστευτο και όμως αληθινό. Κάποιοι μαζεύουν υπογραφές. 
Έχουν ξαμοληθεί, χτυπάνε πόρτες. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξετάσω και να πέσω στο λούκι να συζητάω αν έχουν ή δεν έχουν 600δις. 
Αυτό που προσέχει ο καθένας, όποιος τουλάχιστον διαθέτει στοιχειώδη νοημοσύνη είναι ότι στο παρακάτω έγγραφο ζητάνε λεπτομερέστατα στοιχεία ταυτότητας. Α.Φ.Μ. και υπογραφή. 
Η αιτιολογία είναι ότι: θα πάμε σε δικαστήριο να αναγνωρίσει το ποσόν και θέλουμε στοιχεία των εναγόντων. Ερώτηση: Γιατί πριν το δικαστήριο; 
Επειδή δεν έχω χωνέψει ακόμα ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ηλίθιοι σε τόσο μικρή χώρα, έβαλα δικό μου να ρωτήσει δικαστικό. Έπεσε απ' τα σύννεφα ο άνθρωπος. - Ακόμα και αν στέκει ότι θα πάνε σε δικαστήριο, το ΑΦΜ γιατί το ζητάνε; Είπε. Το ΑΦΜ δεν το ζητάει κανένα ελληνικό δικαστήριο. 
Πάμε παρακάτω. Ποιός δίνει πλήρη στοιχεία σε κάποιους που έχουν καταδίκες για: απάτες, πλαστογραφία, αρχαιοκαπηλία; 
Και όμως οι καθυστερημένοι είναι αμέτρητοι. Πάρα πολλοί, τόσοι που με κάνει πια να αναρωτιέμαι αν αξίζει τελικά αυτός ο λαός να σωθεί. 
Δύο απλά πράγματα που μπορείτε να πάθετε δίνοντας πλήρη στοιχεία. 
1) Ο πλαστογράφος φτιάχνει μια ταυτότητα με τα στοιχεία σας και τη φωτογραφία του και κάνει αμέτρητες απάτες ή παίρνει δάνειο στο όνομά σας. 
2) Το δεύτερο ούτε που το είχα φανταστεί. Μου το είπε φίλος σε συζήτηση: δεν κάνει απάτες, μαζεύει ένα εκατομμύριο υπογραφές και τις πουλάει στην ΜΙΤ ή αν είναι πιο μάγκας σε κυκλώματα δουλεμπορίας. Μαζεύει τρελλά λεφτά. Αμέσως μετά μπαίνουν ένα μύριο νόμιμοι μετανάστες. Νόμιμοι γιατί θα έχουν την ταυτότητα και το ΑΦΜ κάποιου πολύ μαλάκα Ελληναρά. Εθνοαποδόμηση σε χρόνο dt.  
Το έγγραφο παρακάτω, κάποιοι αρκετά ηλίθιοι να νομίζουν ότι θα τη γλυτώσουν ξαπλωμένοι στο καναπέ χωρίς να κουνήσουν δαχτυλάκι ήδη το έχουν υπογράψει. Δυστυχώς..




http://www.collectors.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits