Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

"Η Νομική Αθηνών καταυλισμός λαθρομεταναστών"

Γράφει η Τσιλιμίγκρα Μελίνα
φοιτήτρια Νομικής Αθηνών

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε καταστάσεις που θυμίζουν μια εξευρωπαισμένη ζούγκλα στη μεγάλη του γένους Σχολή όπως πολύ γλαφυρά ονομάζεται κατα καιρους. Για να μην είμαστε υποκριτές καλυτερα θα ήταν να την ονομάσουμε μεγάλη των ΛΑΘΡΑΙΩΝ σχολή και το αποκούμπι του κάθε αριστερού και του κάθε φοιτητοπατέρα περιθωριακού συνδικαλιστή.
Για να γίνω πιο σαφής: Την αναστολή λειτουργίας της Νομικής του πανεπιστημίου Αθηνών έως και την.....
Παρασκευή αποφάσισε η Πρυτανεία του ιδρύματος σε συνεννόηση με την Κοσμητεία της Σχολής, μετά την κατάληψη που πραγματοποίησαν περίπου 250 λαθρομετανάστες, οι οποίοι ζητούν να λάβουν άδεια παραμονής αυτοί και όσοι χιλιάδες- εκατομμύρια υπάρχουν στην Ελλάδα και ξεκινούν από σήμερα απεργία πείνας. Ολα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν ομάδες αριστερών φοιτητών που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αλληλέγγυων προς τους λαθρομετανάστες, εισήλθαν στον χώρο του ιδρύματος και προετοίμασαν το έδαφος για την άφιξη και φιλοξενία των μεταναστών. Την Κυριακή το βράδυ, περίπου 250 μετανάστες που είχαν φτάσει από την Κρήτη οδηγήθηκαν στο κτίριο της Νομικής σχολής και πλέον, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της Νομικής, κ. Φορτσάκης, έχουν περιοριστεί στον χώρο του κτιρίου στη Σόλωνος, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα, δεν χρησιμοποιείται ακόμη για μαθήματα, αλλά επρόκειτο να δοθεί προς χρήση τον Μάρτιο.
.Μέλη της νεολαίας του Συνασπισμού το λοιπόν εγκατέστησαν “με το έτσι θέλω” 250 λαθρομετανάστες στο χώρο της Νομικής παρά την απόρριψη από την προηγούμενη εβδομάδα ανάλογου αιτήματος από την Κοσμητεία της Νομικής.

Συγκεκριμένα τα μέλη της ΑΡ.ΕΝ. χωρίς καμία άδεια εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτήριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη στα οποία ξαπλώνουν οι λαθρομετανάστες! Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη συνεχιζόμενη εισβολή των λαθρομεταναστών απ'όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρανομαστή όλων το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα. Αυτά σαφώς δεν είναι φαντασιώσεις και φοβικές εικασίες. Οι εισαγόμενοι είναι και κατευθυνόμενοι .
Με λίγα λόγια τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων σπαταλώνται για να αξιοποιηθούν στο νεοανακαινισθέν ξενοδοχείο "Νομική" πέντε αστέρων παρακαλώ που στον έβδομο βλέπει και Ακρόπολη σε περίπτωση που θέλουν και θέα οι λαθραίοι. Ναι τους διαθέτουμε και αυτό!!
Τι δουλειά έχουν λοιπόν 250 λαθραίοι να κάνουν κατάληψη σε σχολή του ελληνικού Πανεπιστημίου? Είδαμε ΜΑΤ να μπαίνουν σε εκκλησίες (Αγιος Παντελεήμονας) αλλά εκεί υπήρχαν Έλληνες πατριώτες! Εκει που έχουν να κάνουν με λαθρομετανάστες θα επέμβουν? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΧΙ.
Μιλάμε για ΑΣΥΛΟ "πολιτικών ιδεών". Μα αυτό είναι άσυλο- ορμητήριο Λαθρομεταναστών! Άσυλο βανδαλισμού και χωνευτήρι της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και των βραχιόνων του ΚΚΕ! Προφασίζονται αρκετοι πως πρέπει εντός του ασύλου να υπάρχει αποχή από εγκληματικές ενέργειες μα έρχονται σε αντίθεση αυτοί οι ίδιοι όταν ανοίγουν κεφάλια φοιτητών της Φ.Ο.Σ και φασιστικά δε τους αφήνουν να εφαρμόσουν το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι εντός των πανεπιστημιακών σχολών και δη εντός της πολυπαθούς Νομικής Σχολής! Επίδειξη ισχύος πραγματοποιούν οι παρακινούμενοι τοιούτων καταστάσεων , κοινωνικοπολιτικών αισχροτήτων και παρανομιών. Βγήκε και το forum μεταναστών Κρήτης να πάρει θέση για το θέμα και θα μας κάνει μαθήματα ο Αμπντούλ Χατζή παράνομος για το αν αυτό που γίνεται είναι νόμιμο, πρέπον και παράνομο! Αν είναι δυνατόν! Προφανώς και είναι αξιόποινη και καταδικαστέα η πρακτική και πολιτική αυτή. Παρακωλύονται μαθήματα φοιτητών και ίσως δε πραγματοποιηθεί η χειμερινή εξεταστική. Και οι ελληνικές οικογένειες που αιμορραγούν οικονομικά υποχρεώνονται εξαιτίας των αυτων καταστάσεων να πληρώνουν για περισσότερο καιρό τα έξοδα των παρατεταμένων σπουδών των παιδιών τους.
Εμείς καταδικάζουμε αυτές τις εκβιαστικές τακτικές χειρίστου είδους. Οι λαθραίοι προμηθεύονται δωρεάν φάρμακα και ιατρονοσοκομιακή περίθαλψη. Ενώ ο Ελληνας πληρώνει και με το παραπάνω τις ασφαλιστικές του εισφορές και περιμένει στη σειρά για να προμηθευτεί τα φάρμακα.
ΟΛΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΣ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ!ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ( ΙΔΕ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ) ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!
Η καπήλευση και η αλλοίωση της χρήσης του πανεπιστημιακού ασύλου που καθιστούν τις σχολές μας καφενέδες και οίκους ανοχής -αντοχής όλων των ημών υπολοίπων- κατωτέρας κοινωνικοηθικής υποστάθμης με την εν λόγω εξευτελιστική και προκλητική για τις σχολές και την πατρίδα ενέργεια, καταδεικνύει πως η κατάσταση είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων εκτός ελέγχου.
Ως Ελληνίδα πολίτης και φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών δεν θεωρώ ότι πρέπει να επιτρέπεται η καταστρατήγηση του Συντάγματος των Ελλήνων, των ελληνικών θεσμών, το κύρους και την αξία της σχολής μου. Τελικά όσοι κόπτωνται και διαμαρτύρονται ασυστόλως εντέχνως για φράκτες στα σύνορα μας την ίδια ώρα οικοδομούν "φράκτες" κάτοπτρα αισχύνης παγκοσμίου βεληνεκούς , εκπαιδευτικού και ρατσιστικού αποκλεισμού και ακύρωσης των Ελλήνων φοιτητών από το φοιτητικό φυσικό περιβάλλον τους.
Κλείνοντας θα υπενθυμίσω πως ο Ζακ Ζενέ είχε χαρακτηριστικά πεί πως " οι επαναστάτες διατρέχουν τον κίνδυνο να χαθούν ανάμεσα στους πολλούς καθρέπτες" . Εμείς αγωνιζόμαστε για να είναι ελληνικό το είδωλο μας σε κάθε καθρέφτη και κάθε κάτοπτρο και έτσι δε θα χαθούμε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits