Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Με ποιους τα φάγατε μαζί κ. Πάγκαλε;;;



ο 'κος' Πάγκαλος Χλαπακιάζων
Παρεμπιπτόντως, κύριε Πάγκαλε, σας θαυμάζω για την σοκαριστική σας ειλικρίνεια να αποδεχθείτε πως τα φάγατε μαζί με αυτούς που διορίζατε (τους κοπρίτες όπως τους αποκαλέσατε) προκειμένου να σας ψηφίζουν και να διατηρείστε στην εξουσία ή στην βουλευτική σας έδρα.

Προτείνω, λοιπόν, ως πρώτο δείγμα έμπρακτης μεταμέλειας της καταστροφής που δημιουργήσατε προκειμένου να αποκομίσετε προσωπικά οφέλη, να επιστρέψετε στο ακέραιο ολόκληρο το χρηματικό ποσό που έχετε εισπράξει υπηρετώντας (τον εαυτό σας και όχι την χώρα) ως βουλευτής, υπουργός, μέλος οποιασδήποτε επιτροπής κ.λ.π.

Μάλιστα, θα πρέπει να...επιστρέψετε τα χρήματα αυτά εντόκως, ενώ θα συνυπολογιστούν και οι νόμιμες προμήθειες επί των υπογραφών σας, χρήματα που αποκομίσατε νομίμως ενώ δεν είχατε το δικαίωμα επειδή με την πολιτική σας τακτική αλλοιώσατε επί σειρά δεκαετιών το εκλογικό αποτέλεσμα (μέσω των κομματικών προσλήψεων).

Επιπλέον, προτείνω να συνυπολογιστεί σε όλα τα προηγούμενα ποσά επιπροσθέτως ένα ελάχιστο 10% για τυχόν "εισπράξεις" σας που έγιναν δια της πλαγίας (βλ. χορηγίες) οδού και όχι με βάση το νόμο.

Όταν λοιπόν, κύριε Πάγκαλε, επιστρέψετε όλα αυτά τα χρήματα, εσείς και οι συνάδελφοί σας που έπρατταν το ίδιο με εσάς (τους οποίους οφείλετε να κατονομάσετε έναν προς έναν), τότε θα αποδεχθείτε να δικαστείτε ενώπιον του Συντάγματος και των νόμων που διαστρεβλώσατε (προκειμένου να προστατευτείτε), αποδεχόμενος εκ των προτέρων -τόσο εσείς όσο και όλοι οι όμοιοί σας- την ενοχή σας για όλα τα εγκλήματα που κάνατε εις βάρος του Ελληνικού λαού, τον οποίο εκθέσατε διεθνώς μέσω των ενεργειών ή αμελειών σας.

Μετά από όλα αυτά, κύριε Πάγκαλε, οφείλετε να καταθέσετε πλήρη ονομαστικό κατάλογο όλων εκείνων που ενώ δεν ήταν πολιτικοί (δεν αναφέρομαι σε πολίτες που έγιναν κομματικοί σας πελάτες για να βρούνε εργασία) απόλαυσαν "φαγωμένα" μέσα από έργα και προμήθειες του δημοσίου...

Μπορείτε κύριε Πάγκαλε; Αν όχι, σταματήσατε να βοθρολογείτε και να προσπαθείτε να βρείτε συνενόχους στο προσωπικό σας έγκλημα...

ΥΓ: Μα, μέχρι και την κόρη σας στο... Δημόσιο; Λίγη τσίπα δεν υπάρχει επιτέλους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits