Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

. Κασιδιάρης: Είμαστε χριστιανικό κόμμα αλλά δεχόμαστε και ειδωλολάτρες και άτομα άλλων θρησκειών


«Δεν ήθελαν να κάνουν τελετές στον Απόλλωνα, αλλά ιστορική ενημέρωση», δικαιολόγησε ο Ηλίας Κασιδιάρης την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών το βράδυ της Τετάρτης...
που προκάλεσε ένταση και οδήγησε σε οκτώ προσαγωγές. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ειδωλολατρικό κόμμα, αλλά χριστιανικό. Ωστόσο όπως επεσήμανε, γίνονται δεκτοί στις τάξεις του κόμματος ειδωλολάτρες και άτομα άλλων θρησκειών, εάν δεν "ζημιώνουν το έθνος".
Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν εξέδωσε και η Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με αυτήν :
"Η αλήθεια για την επίσκεψή μας στους Δελφούς
Μέλη της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν χθες τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Στα ψέμματα και τις γελοιότητες που διαρρέει η κυβέρνηση και αναπαράγουν τα ΜΜΕ απαντάμε ότι:
Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τους αρχαιολογικούς χώρους που είναι ανοικτοί για το κοινό. Ως εκ τούτου για τη χθεσινή μας επίσκεψη δεν χρειαζόταν να λάβουμε άδεια από κανένα
Τα μέλη μας δεν είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση. Επίσης η επικοινωνία μας με τους υπόλοιπους επισκέπτες ήταν άριστη και πολλοί από αυτούς παρακολούθησαν την ξενάγησή μας.
Οι μόνοι που είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση και τρόμαζαν τους συγκεντρωμένους τουρίστες ήταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί με γκλομπ, κράνη και ασπίδες στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

Οι προσαγωγές των μελών μας είναι γελοίες και παράνομες, αλλά δεν μας τρομοκρατούν. Γελάει ο κόσμος με τις μεθόδους που μεταχειρίζεται το μνημονιακό καθεστώς για να περιορίσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής."  
  news247    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits