Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Αγρίεψαν οι Απόστρατοι…Κύριε Υπουργέ ,πείτε αλεύρι !!!


  Κύριε  Υπουργέ, με όλο τον σεβασμό, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:  . 

Όταν τρώμε δεν μιλούμε γιατί θα πνιγούμε !


. Όταν μιλούμε βουτάμε πρώτα την γλώσσα στο μυαλό,γιατί στην προκειμένη περίπτωση προτρεχέτω η γλώσσα της διανοίας !
. Ο σεβασμός και η εφαρμογή των αποφάσεων της δικαιοσύνης είναι θεμελιώδης κανόνας της Δημοκρατίας, σ΄ένα κράτος δικαίου που σέβεται τον πολίτη !

. Με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε να «γεννήσετε» λεφτά!
. Είναι παγκοσμίως διατυπωμένο, διαπιστωμένο και εφαρμοσμένο, ότι ο βασικότερος πυλώνας οικονομίας μιας χώρας είναι οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, γιατί παράγουν ασφάλεια,ευημερία ,σιγουριά και χωρίς αυτά,  μία χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή !

. Είναι γεγονός ότι το πρόβλημα της χώρας δεν είναι νομικό, αλλά η εκ προθέσεως,ακολουθούμενη καταστροφική οικονομική πολιτική των τελευταίων 33 χρόνων!!

. Χρήματα για τις ΕΔ και ΣΑ δεν υπάρχουν,υπάρχουν όμως για ορισμένες κατηγορίες υπαλλήλων που θεωρούνται «δικά σας παιδιά» ή «ευγενή» ταμεία!! Πρόσφατα δόθηκε  75% αύξηση σε υπάλληλο του ΥΠΟΙΚ, δηλαδή το ένα παιδί καλό και το άλλο ……….!!!

. Εσείς μπορεί να δημιουργήσατε πρωτογενές πλεόνασμα, εμείς όμως έχουμε  πλεόνασμα οργής για τις στοχευμένες αδικίες που έχουμε υποστεί !

. Εάν εσείς δεν μπορείτε να βρείτε, εμείς μπορούμε να σας υποδείξουμε πολλές περιπτώσεις μεγαλοοφειλετών  του Δημοσίου,που οφείλουν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ!

. Σας προτείνουμε να μεταφέρετε,την έδρα του Υπουργείου σας σε κάποιο ακριτικό
νησί ή στην Θράκη,μαζί με την οικογένεια σας, να λαμβάνετε μισθό όχι 800-1.000 ευρώ αλλά 2.000 ευρώ, συν το επίδομα παραμεθορίου(είμαστε γενναιόδωροι !!), να εργάζεσθε νυχθημερόν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, να μην γνωρίζετε τι σημαίνει σαββατοκύριακο ή αργία, να παραμελείς ,για το καθήκον,τη οικογένεια σου, να σε χαρακτηρίζουν αυτιστικό, αντιπαραγωγικό και πολλά άλλα και τότε να μας πείτε εάν μπορείτε να επιβιώσετε τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. 

Το ίδιο προτείνουμε  και για τον «γίγαντα» των οικονομικών, που θαυμάζετε, Κο Στουρνάρα.

. Τέλος θα θυμίζουμε ότι..Ο ΜΑΪΟΣ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΧΕΡΙ ΤΑΧΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΟΡΓΗ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits