Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΟΥ… ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ MISTER TSIPRA ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ;

ΤΣΙΠΡΑΣ5
Από χθες κυκλοφορούν εντονότατες φήμες, μάλιστα έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Antinews και Left.gr, για το… μυστικό δείπνο που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο σπίτι του… άρχοντα του ΔΟΛ, Σταύρακα Ψυχάρη (σε… ευγενές προάστιο βεβαίως-βεβαίως), με καλεσμένο τον… αντισυστημικό και… αντιδιαπλεκόμενο mister Tsipra. (Μήπως έχει χαθεί στους διαδρόμους της Βουλής αυτός ο φρούραρχος;)
Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιβεβαιώνει το κρυφό ραντεβού, αλλά τι κρυφό θα ήτανε αν το επιβεβαίωνε; Πάντως, ραντεβού Ψυχάρη και αρχισυριζαίου έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα στα φανερά (αλλά χωρίς φωτογραφίες, για… ευνόητους λόγους). Το ραντεβού είχε γίνει στην έδρα του ΔΟΛ (κι αυτό έχει τη σημασία του – ο mister Tsipras πήγε στον Ψυχάρη κι όχι ο Ψυχάρης στον mister Tsipra…), στα πλαίσια των «επαφών» του συριζάρχη «με τα ΜΜΕ» (έτσι το λένε τώρα…).
Πάντως, ο Ψυχάρης τελευταία έχει ρίξει τους τόνους προς τον ΣΥΡΙΖΑ (στις φυλλάδες του) και εμφανίζεται… ενωτικός, «συμβουλεύοντας» τους φον Αντωνάκη και mister Tsipra να είναι πιο «ήπιοι», προφανώς για να μη δυσκολέψουν τη σίγουρη (και αναπόφευκτη για το σάπιο σύστημα…) μελλοντική συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits