Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!‏

 C.Dedalos

1)    Στις 23 Αυγ.2011, συναντήθηκε στη Βεγγάζη της Λιβύης ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών Νταβούτογλου με τον αρχηγό του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου των εξεγερμένων της Λιβύης Μουσταφά Αμπντούλ Τζαλίλ. Η συνάντηση αυτή είναι η δεύτερη για τον Τούρκο υπουργό! με σκοπό τη σύναψη συμφωνιών και για να αποκτήσει ρόλο η Τουρκία στην μετά Καντάφι εποχή.  
     2)    Στις  19 Αυγ.2011,o Tούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, άρχισε περιοδίες σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη της Αφρικής με πρώτο σταθμό την πρωτεύουσα της Σομαλίας Μογκαντίσου, προκειμένου να ενισχύσει το ρόλο και την πρωτοκαθεδρία της Τουρκίας σε όλο το μουσολμανικό κόσμο! Και φυσικά το καταφέρνει με το παραπάνω και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος!
      3)    Υπ' όψη ότι η Τουρκία έχει ομαλοποιήσει τις σχέσεις της και έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με όλα τα όμορα κράτη της, ακόμη δε και μ' αυτήν την Αρμενία,τον προαιώνιο εχθρό της!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 1)  Τί έχει κάνει η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια με τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σε σύγκριση με την γείτονα Τουρκία; ( Yπ' όψη ότι η Τουρκία είναι σήμερα η 15η οικονομική δύναμη σ' όλο τον κόσμο ενώ εμείς ζητιανεύουμε...).
           2)  Γιατί τα ΜΜΕ δεν μας τα λένε όλα αυτά και δεν μας ενημερώνουν;  Ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν;
            3)   ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ  ΘΑ  ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits