Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ξεκινάει σήμερα μια ιστορία που θα πονέσει πολλούς στο λεγόμενο «σκληρό πυρήνα» του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ‏

  • Ξεκινάει σήμερα μια ιστορία που θα πονέσει πολλούς στο λεγόμενο «σκληρό πυρήνα» του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και θα ανησυχήσει κάποιους που έχουν μάθει να δουλεύουν στα σκοτεινά πολιτικά παρασκήνια.
  • Αρχές της δεκαετίας του 1980 ο Τζορτζ Σόρος (ο γνωστός φιλοσκοπιανός, ανθέλληνας και μεγαλοκαρχαρίας της Αμερικής από τις απίστευτες ακροβασίες του στη Wall Street) είναι κεντρικό στέλεχος στον πανίσχυρο όμιλο Rochild των ΗΠΑ και παρουσιάζει για πρώτη φορά στο προσκήνιο τον Ελληνοαμερικανό Άλεξ Ρόντος.
  • Ο κ. Ρόντος γεννημένος το 1954 στην Τανζανία με πολιτικές - οικονομικές σπουδές σε Μ. Βρετανία και Αμερική εμφανίζεται στην αρχή ως δημοσιογράφος της αγγλικής εφημερίδας «West Africa».
  • Ο Σόρος τον συστήνει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και το 1981, όταν το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει στην εξουσία (κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου) ο κ. Ρόντος βρίσκεται ήδη στο πλευρό του Σόρος, ο οποίος μέσω του ομίλου Rochild τον συστήνει στον Ανδρέα Παπανδρέου.
  • Σύντομα Ρόντος και Ανδρέας γίνονται αυτό που λέμε κολλητοί κι εδώ αρχίζει η σκοτεινή ιστορία διείσδυσης των Αμερικανών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
  • Ο κ. Ρόντος κινούμενος στο πανίσχυρο τότε τρίγωνο Rochild- Σόρος - Ανδρέας Παπανδρέου αναλαμβάνει ειδικές αποστολές για ΗΠΑ και Ελλάδα στα Βαλκάνια.
  • Γι' αυτές τις αποστολές θα μιλήσουμε τη Δεύτέρα, για την ώρα όμως, θα πούμε ότι ο Ρόντος διεισδύει και στην οικονομικά πανίσχυρα ελληνορθόδοξη εκκλησία στις ΗΠΑ. Με τις ευλογίες του τότε αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ιακώβου και με την εποπτεία του Σόρος δημιουργείται η περίφημη International Orthodox Christian Charities, που είναι η πρώτη μη κυβερνητική οργάνωση της ορθόδοξης εκκλησίας.
  • Αυτή η οργάνωση, που καθοδηγείται από τον Ρόντο και τον Σορος τα επόμενα χρόνια δραστηριοποιείται στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, στην πρώην Γιουγκοσλαβία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με κονδύλια όμως του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
  • Ποια ήταν η δράση αυτής της Οργάνωσης σε χώρες που υπήρχαν σημαντικά γεγονότα, που αφορούσαν τις ΗΠΑ, τα οικονομικά λόμπυ της Αμερικής και τον Σόρος και τι σχέση είχε με αυτήν την ιστορία το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τη Δευτέρα στον «Τρομοκράτη».
Συνεχίζετε ..............................

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    Profile Visitor Map - Click to view visits