Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο ιταλικός ΟΠΑΠ αγοράζει την ΑΕΚ;



Λεπτομέρειες γύρω από τις φήμες που έχουν υπάρξει τις τελευταίες 15 ημέρες...
περί δραστηριοποίησης παλιών παραγόντων της ΑΕΚ με στόχο να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της Ένωσης αποκαλύπτει ο Βασίλης Σαμπράκος στο σημερινό φύλλο της «Εξέδρας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, πίσω από τις κινήσεις αυτές βρίσκεται η ιταλική εταιρεία “Lottomatica”, δηλαδή, ο αντίστοιχος, ιταλικός… ΟΠΑΠ.

Το σενάριο δραστηριοποίησης παλαιών παραγόντων της ΑΕΚ, όπως οι Μάκης Αγγελόπουλος, Νίκος Στράτος, Γεράσιμος Έρτσος και Γιώργος Κασσαβέτης με μπροστάρη των εφοπλιστή, Γιώργο Δαλακούρα διαψεύστηκε μόνο από τον τελευταίο.

Στο σημερινό δημοσίευμα, εμπνευστής της ιδέας αυτής, είναι ο Μάκης Αγγελόπουλος, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της εταιρείας Neurosoft, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου.

Το σενάριο αυτό, θέλει την “Lottomatica” να ετοιμάζεται να μπει στην ελληνική αγορά στοιχήματος και τζόγου.

«Τα μέλη της κίνησης για την ΠΑΕ ΑΕΚ άρχισαν να γυρίζουν τα κυβερνητικά γραφεία με τον ισχυρισμό ότι εάν η Lottomatica βρεθεί ως προνομιακός συνομιλητής της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ ή τις άδειες για τους κουλοχέρηδες θα αποκτήσει και διάθεση να βοηθήσει, να σώσει, να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ», αναφέρει στο κείμενό του ο Βασίλης Σαμπράκος.

Ενήμεροι για το σενάριο αυτό είναι οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Καρράς, Πέτρος Παππάς, Σταύρος Αδαμίδης υποστηρίζει η εφημερίδα.

 24ωρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits