Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Έγγραφο ντοκουμέντο - Τρελό φαγοπότι στη ΔΕΗ απο τους εργατοπατέρες της!

Απίστευτο - Συνδικαλιστές της ΔΕΗ από τo N. Kοζάνης με αποζημιώσεις για εκτός έδρας που αγγίζουν τα 65.000 ευρώ ανά χρόνο για τον καθένα!!
Ένα έγγραφο ντοκουμέντο που πρόκειται να προκαλέσει πληθώρα συζητήσεων στους κόλπους των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και την τοπικής κοινωνίας...

παρουσιάζει το kozan.gr.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας το διπλανό έγγραφο με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου,έχουν προγραμματιστεί αποζημιώσεις μετακινήσεων εκτός έδρας στους μισθωτούς που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. των ασφαλιστικών φορέων του ΤΑΥΤΕΚΩ και της Διοικητικής Επιτροπής του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, για τα χρονικά διαστήματα από 01/10/2008 εως και 31/12/2010, ποσά που αγγίζουν στην τριετία τα 130.000 ευρώ για κάποιον από τα μέλη (στην ανώτερη περίπτωση) και τα 58.933 στην κατώτερη.

Τα ονόματα των τεσσάρων μελών συνδικαλιστών της ΔΕΗ απο την περιοχή μας, δεν εμφανίζονται στο συγκεκριμένο έγγραφο έπειτα από δική μας παρέμβαση, αφού το ζητούμενο δεν είναι η "ΣΤΑΎΡΩΣΗ" των συγκεκριμένων κυρίων (που θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτελούσαν νόμιμα τα καθήκοντά τους και δικαιούνταν βάσει καταστατικού τα δεδουλευμένα τους), αλλά η ομολογουμένως κατακριτέα συνδικαλιστική πρακτική να επιλέγονται για τα συγκεκριμένα πόστα στελέχη από την Επαρχία, καταβάλλοντάς τους παράλληλα ως αποζημιώσεις για εκτός έδρας ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ.

Σε μια εποχή πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και ισχνών αγελάδων, είναι αδιανόητο - και συνάμα προκλητικό για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους της ΔΕΗ (και όχι μόνο) - να υφίστανται αποζημιώσεις για εκτός έδρας τέτοιων υπέρογκων ποσών, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι δικαιούνται νομίμως τις επίμαχες αποζημιώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits