Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Συνάντηση Καρατζαφέρη-Ψωμιάδη




Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη θα συναντηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Περιφέρειας και θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα στήριξης του περιφερειάρχη.
Ο κ. Καρατζαφέρης τη Δευτέρα με δηλώσεις του εξέφρασε την συμπαράσταση και την στήριξή του στον κ. Ψωμιάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος, από το πενταμελές εφετείο της Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι «πρόκειται για μια προφανή αδικία. Ένας άνθρωπος που ψηφίζεται από το 55% ενός μεγάλου, ευρύτατου, κομματιού του Ελληνικού λαού, δεν μπορεί να μπαίνει σε αυτές τις "δουλείες", οι οποίες ακούγονται. Υπάρχει μια αγανάκτηση. Δεν είναι αστειότητα - δυστυχώς είναι αθλιότητα».
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Καρατζαφέρης - με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, όπου ο υπουργός Οικονομικών παρουσίασε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιγνίδια- εκτίμησε ότι μπορεί να πέσει η κυβέρνηση και υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός έχει προβληματιστεί πάρα πολύ και είναι εξαιρετικά ενοχλημένος, γιατί «πιστεύει ότι η θέση των βουλευτών του τις τελευταίες ημέρες, ήταν εξαιρετικά μειωτική για αυτόν».
Ο κ. Καρατζαφέρης τάχθηκε εκ νέου υπέρ των πρόωρων εκλογών, γιατί, όπως εκτίμησε, οι εκλογές θα δώσουν μια άλλη δυναμική στην αποφασιστικότητα εκείνων που πρέπει να αναλάβουν αποφάσεις και φοβούνται, ή αρνούνται να τις αναλάβουν.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακολουθεί λάθος πορεία στην οικονομία, αφού, όπως υποστήριξε, στο οικονομικό επιτελείο «λαμβάνουν λάθος μέτρα, προς λάθος κατεύθυνση και έχουν λάθος αποτελέσματα», ενώ επιτέθηκε στον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται πως όσο συρρικνώνεται η αγοραστική δύναμη της κοινωνίας, τόσο θα μειώνεται το ΑΕΠ.
Αναφερόμενος σε πιθανότητα συμμετοχής του ΛΑΟΣ σε μια μελλοντική κυβέρνηση, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν το συζητά καθόλου, «γιατί δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης με κανέναν».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε αιχμές κατά της ΝΔ, λέγοντας ότι «ο τρόπος συμπεριφοράς των πρωταγωνιστών σήμερα και πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο η κυβέρνηση, δεν επιτρέπει την επώαση, τη σκέψη, τη σύλληψη οποιασδήποτε πιθανής ιδέας, σαν κι αυτής την οποία επί ένα χρόνο προσπαθούσα να διεκπεραιώσω. Τώρα νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να αποφασίσει ο ελληνικός λαός».
Τέλος αναφερόμενος στο θέμα των υποβρυχίων άφησε υπαινιγμούς για συγκάλυψη και επιτέθηκε στα δυο μεγάλα κόμματα, λέγοντας ότι έχουν σπάσει το πανευρωπαϊκό ρεκόρ σκανδάλων μέσα σε μια 10ετία και υποστήριξε ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». 
pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits