Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ Νούγε σέμε Γιουνάντσι! «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!» ΑΓΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ
Νούγε σέμε Γιουνάντσι!
«ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!»
ΑΓΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

   Ο φόβος και ο τρόμος που έζωσε κάποτε τα βουνά του Πόντου οδηγώντας σε Γενοκτονία 353.000 Έλληνες, ο φόβος και ο τρόμος του Κεμάλ, του Ταλάτ, του Τοπάλ και του Τζεμάλ, ζωντανεύει ξανά μέσα στην «ελεύθερη» Θράκη μας!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ
ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
   «ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ! » δηλώνει συντετριμμένος στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ο Πομάκος Σεμπαϊντήν Καραχότζα που σκαρφαλωμένος στο Προσήλιο  της Ξάνθης είχε το «θράσος» να δηλώσει ότι οι Πομάκοι είναι Έλληνες!!!
Ν: Μήπως αυτοί που σας απειλούν το κάνουν επειδή ενοχλούνται που δηλώσατε πως οι Πομάκοι είναι Έλληνες;
Σ.Κ.: «Ναι! Γι΄ αυτό»!
Ν: Και τι σας ζητούν να πείτε;
Σ.Κ.: «Ότι είμαστε Τούρκοι… “Εμείς Τούρκους σας ξέρουμε” μου λένε…
Σ.Κ.: «Πήγα και στον Εισαγγελέα… “Χρειάζομαι ντοκουμέντα” μου είπε…
Ν: Να γίνει πρώτα το κακό και μετά;
Σ.Κ.: «Είμαστε απροστάτευτοι! Επειδή θέλουμε να μάθουνε ελληνικά τα παιδιά μας! Σας παρακαλώ βοηθήστε να μάθουν όλοι τι γίνεται»!
Ν: Στα άλλα χωριά τι γίνεται; Τι λένε οι Πομάκοι;
Σ.Κ.: «Όσο πιο ψηλά, στα ορεινά χωριά, τόσο πιο δύσκολα…»
Ν: Τους εκφοβίζουν;
Σ.Κ.: «Τώρα έμαθα και εγώ τι θα πει εκφοβισμός! Για πρώτη φορά στη ζωή μου!»…
Ν: Στα ελληνικά σας απειλούν ή στα τουρκικά;
Σ.Κ.: Στα ελληνικά… Αλλά καταλαβαίνω ότι το διαβάζουν το ίδιο το μήνυμα από κάπου, σαν να είναι γραμμένο… Να αποσύρω τη δήλωση που έκανα… Ότι είμαστε Έλληνες…»

 ΠΟΜΑΚΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ & ΤΡΟΜΟ
Ν: Τι ζητάτε;
Σ.Κ.: «Ζητήσαμε από τον Ιούνιο να γίνει Νηπιαγωγείο στο χωριό μας…Δεν ήρθε κανείς… Μας υποσχέθηκαν μόνο… Έτσι αναγκάστηκα να γράψω επιστολή  στην Υπουργό Παιδείας και πάλι δεν ήρθε καμιά απάντηση»!
Ν: Μετά γράψατε και σε εφημερίδες της Θράκης;
Σ.Κ. «Ναι και τότε άρχισαν οι απειλές. Συνέχεια!»
Ν: Με τη δημοσιότητα ενδιαφέρθηκε κάποιος αρμόδιος;
Σ.Κ.: Ναι… Τώρα… ήρθε κλιμάκιο να εξετάσει το χώρο του παλιού σπιτιού του δασκάλου εάν κάνει για Νηπιαγωγείο… Είπαν χρειάζεται επισκευές… Θα γινόταν ένα συμβούλιο στη Νομαρχία…»…
Ν.: Και από το Καλοκαίρι ως τώρα αδιαφόρησαν τελείως;
Σ.Κ.: Μόνο υποσχέσεις… Αλλά κανείς δεν έκανε τίποτε…
Ν: Πόσα παιδάκια έχετε εκεί;
Σ.Κ.: «Δεκατρία είναι, αλλά για το Νηπιαγωγείο είναι τώρα δέκα. Υπάρχουν όμως από πίσω πολλά παιδιά. Δεν το ζητούμε μόνο για τώρα το Νηπιαγωγείο. Θα έχει συνέχεια»
Ν: Θέλετε να πάνε τα παιδιά σας σχολείο και αδιαφόρησαν, ενώ πρόκειται για τη Ροδόπη και μάλιστα για Πομάκους;
Σ.Κ.: «Είμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι Πομάκοι. Θέλουμε τα παιδιά μας να μάθουν τα Ελληνικά! Από το Νηπιαγωγείο. Να μη δυσκολευθούν μετά. Και τις δεξιότητες και όλα της προσχολικής αγωγής. Να μάθουν τη γλώσσα. Τι ζητάμε πια;»…
Ν: Κύριε Σεμπαϊντήν μας συγκινείτε… Και είναι τρομερό που τόσο καιρό δε σας συμπαραστάθηκε καθόλου η Αθήνα! Είναι τρομακτικό σήμερα, μέσα στην Ελλάδα, να απειλούνται πολίτες επειδή είναι Έλληνες και θέλουν να μάθουν Ελληνικά τα παιδιά τους! Είμαστε περήφανοι για εσάς! Και θέλουμε εκ μέρους όλων των υπόλοιπων  Ελλήνων να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για ό,τι δεν έγινε για σας, τα αδέρφια μας!
Σ.Κ.: «Όχι, όχι εσείς, όχι… Άλλοι φταίνε»…
Ν: Εμείς σας ζητούμε για λογαριασμό όλων Συγνώμη… Το Νοιάζομαι άλλωστε πρόσφατα ανακίνησε το θέμα των Πομάκων, ζητώντας η Πομακική Διάλεκτος να μπει στα σχολεία εκεί αντί των τουρκικών, να δημιουργηθεί Έδρα Πομακικής Διαλέκτου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και να γίνει το επιβλητικό Μνημείο των Πομάκων με το Μέγα Αλέξανδρο…
Σ.Κ.: «Καλά, αλλά είναι λίγο μακρινά. Για τώρα, τουλάχιστον, να μας αφήσουν να μάθουμε Ελληνικά στα παιδιά μας. Είμαστε Έλληνες»!!!
Ν: Κύριε Σεμπαϊντήν…πείτε μας σας παρακαλούμε πώς το λέτε αυτό στα Πομακικά; Πώς λέγεται στα Πομακικά το «είμαστε Έλληνες»;
Σ.Κ.: «Νούγε σέμε Γιουνάντσι! Εμείς είμαστε Έλληνες»!

ΝΟΥΓΕ ΣΕΜΕ ΓΙΟΥΝΑΝΤΣΙ
   Αυτή είναι η συνταρακτική ομολογία, η συνταρακτική φράση, η συνταρακτική κραυγή των Πομάκων, που μέσα από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ πρέπει να φτάσει παντού! ΝΟΥΓΕ ΣΕΜΕ ΓΙΟΥΝΑΝΤΣΙ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
 «Νούγε σέμε Γιουνάντσι»! Είναι το συγκλονιστικό ξέσπασμα-ομολογία του Έλληνα Πομάκου η ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ «ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!!!

   ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΜΕΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΠΟΜΑΚΟ, ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ –ΚΙΝΔΥΝΟΣ –ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ «ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ» ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
    Η παραπάνω ομολογία, το θάρρος και η αλήθεια του εγκαταλειμμένου Έλληνα Πομάκου αποτελούν την πιο δυνατή απάντηση στην νέα εχθρική θέση των ΗΠΑ που αναγνωρίζουν με δήλωσή τους «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ», ενώ πρόσφατα εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για τη διδασκαλία της Τουρκικής Γλώσσας στα Σχολεία της Δυτικής Θράκης!.. Και η Ελλάδα όχι μόνο τα πομακικά δεν διδάσκει, αλλά ούτε αυτή την ίδια την ελληνική γλώσσα!!!
   Θυμίζουμε ότι μόλις πρόσφατα ο Αμερικανός Επιτετραμμένος Τόμας Κάντριμαν, που τον έστειλαν ειδικά για να χτυπήσουν την ελληνικότητα της Θράκης, υποστήριξε στην Ελευθεροτυπία ότι «οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι της Βόρειας Ελλάδας είναι εθνικά Τούρκοι. Κατάγονται από τουρκικές οικογένειες, μιλούν τουρκικά και επομένως τους θεωρούμε εθνικά Τούρκους..»!!!
   Και επίσης προανήγγειλε τις εξελίξεις και τα κρυφά σχέδια των Αμερικάνων για συνολική αλλαγή συνόρων και όρων λέγοντας: «Η συνθήκη της Λωζάνης είναι πολύ σημαντική, αλλά δεν είναι η τελευταία λέξη στο Διεθνές Δίκαιο»!

   ΑΣ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ! Ας εμποδίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή τη «Γενοκτονία των Πομάκων»! Έχουμε πια όλοι ευθύνη! Τα σχέδια των ξένων είναι εφιαλτικά!!! Η στήριξη και διάσωση της ελληνικότητας των Πομάκων, των αρχαίων Αγριάνων πολεμιστών του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, είναι η μόνη σωτηρία της Θράκης! Τώρα μάλιστα που στα σχέδια Άγκυρας και Δύσης παρεμβάλλεται η στρατηγική απειλή του αγωγού πετρελαίου Πύργου-Αλεξανδρούπολης… για όσους ξέρουν τι έγινε και γιατί στην Τσετσενία…
   Νούγε σέμε Γιουνάντσι! (σημ. προσέξτε το ρήμα, το σέμε, που δεν είναι παρά το ελληνικό είμαι (σέμε). Και τα ρήματα ως γνωστόν είναι η ραχοκοκαλιά μιας γλώσσας-διαλέκτου).

http://www.noiazomai.net/39.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits