Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσα είναι τα ακίνητα του Πάγκαλου;

Στη γνώριμη τακτική του κατέφυγε και πάλι ο Θόδωρος Πάγκαλος, που δεν είναι άλλη από το να προκαλεί την κοινή γνώμη αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθώς δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι έχει -μόνο- 58 ακίνητα και θα αναγκαστεί να πουλήσει ένα από τα ακίνητά του για να μπορέσει να πληρώσει το φόρο που του αναλογεί που φτάνει τα 7.500 ευρώ.
Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ο οποίος δε δίστασε να ζητήσει και από τον Ευ. Βενιζέλο να έρθει να τον συλλάβει.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποκάλυψε μάλιστα ότι τα πολλά ακίνητα που έχει, 58 στον αριθμό, δεν τα αγόρασε αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά.
Σύμφωνα με τα πόθεν έσχες του κ. Πάγκαλου στην κατοχή του βρίσκονται 58 ακίνητα που βρίσκονται σε Καλύβια, Ελευσίνα, Αθήνα, Σαρωνίδα, Εύβοια και Τζιά.
Κατά τον Πάγκαλο με αυτές τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες αλλά και με το βάρος τρων ακινήτων δεν έχει περιθώρια καταβολής του φόρου που επιτάσσει η νέα κυβερνητική πολιτική.
Την ίδια στιγμή οι πολίτες με πολύ μικρότερα εισοδήματα καλούνται να συναινέσουν με τα μέτρα και να ματώσουν προκειμένου να πληρώσουν τα χαράτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits