Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ; ( Ποιοί Υπέγραψαν;)‏

Απο: C.Dedalo
ΠΡΟΣ: κ.Μουλινό Χρίστο (Διευθυντή Εφημερίδας " δημοκρατία") 
ΚΟΙΝ.: κ.Φιλιππάκη Ιωάννη (Εκδότη Εφημερίδας " δημοκρατία")

Κύριε Διευθυντά, με την παρούσα επιστολή επικοινωνώ μαζί σας, προκειμένου να εκφράσω τα παράπονά μου αλλά ταυτόχρονα να σας ενημερώσω για γεγονότα τα οποία προφανώς αγνοείτε.
     Στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας σας (19-9-2011), αναφερθήκατε με πηχαίο τίτλο επί της πρώτης σελίδος  για τον σχηματισμό Δεξιάς Κυβερνήσεως υπό του κ. Σαμαρά Αντωνίου, όταν διεξαχθούν εκλογές και εφόσον η ΝΔ έλθει πρώτο κόμμα.
    ΄Ομως θα πρέπει τόσο οι δεξιοί ψηφοφόροι που θα κληθούν να ψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ, αλλά και οι αναγνώστες σας, πριν αποφασίσουν, να φέρουν στη μνήμη τους τα παρακάτω γεγονότα και στοιχεία:
    1)  Mε το υπ' αρίθ. 204/18-9-1989 ΦΕΚ τ.Α, ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Σαμαράς Αντώνιος και ο υπουργός της Δικαιοσύνης κ. Κουβέλης Φώτιος υπέγραψαν από κοινού νόμο με τον οποίο άρθηκαν οι συνέπειες για τους " Συμμορίτες" οι οποίοι συμμετείχαν στον "Εμφύλιο Πόλεμο ή Συμμοριτοπόλεμο",και απεφάσισαν να τους γράψουν στα Ασφαλιστικά  Ταμεία βάσει του άρθρου - 5- του εν λόγω Νόμου και να λάβουν συντάξεις. Σύμφωνα δε με την παράγραφο -5- του ίδιου άρθρου ..." Τα οικονομικά αποτελέσματα απο την εφαρμογή του νόμου αυτού αρχίζουν από την 1η του επόμενου μήνα μετά την υποβολή της αίτησης για συνταξιοδότηση¨...Δηλαδή μετά την εκτύπωση του ΦΕΚ ( 18-9-1989), όποιος κατέθεσε την αίτησή του έλαβε σύνταξη από 1ης Οκτωβρίου 1989! 
    2)  Είναι απορίας άξιον!  Χωρίς να προηγηθεί αναλογιστική μελέτη, Χωρίς να βρεθούν οι χρηματικοί πόροι, μέσα σε -15 - ημέρες απεφάσισαν οι ανωτέρω δύο υπουργοί να πληρώσουν συντάξεις εκατομμυρίων δραχμών σε χιλιάδες πολίτες;  Ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου που αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση,την οποία έλαβαν και τα νήπια της εποχής εκείνης,δεν το έκανε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όπως οι κ.κ. Σαμαράς και Κουβέλης!
    3)  Ερωτάσθε: Ποιοί οφελήθηκαν από τον υπ' όψι νόμο; Οφθαλμοφανώς οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ! ΄Αρα ο κ. Κουβέλης και η Αριστερά πρέπει να χαίρωνται και να επαίρωνται, γιατί " δικαιώθηκαν" και ευεργετήθηκαν από τους πρώην εχθρούς, τους ΔΕΞΙΟΥΣ και μάλιστα από τον σημερινό Αρχηγό τους και εκκολαπτόμενο μελλοντικό μας Πρωθυπουργό...
    4)  ΄Αραγε οι δεξιοί τι πρέπει να νιώθουν μετά απ' όλα αυτά; 
    5)   AΠΑΝΤΗΣΗ: α) Σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, οι νεκροί ήταν 15.969, οι τραυματίες 37.557, οι αγνοούμενοι 2001, Συνολικά 55.527 .ανδρες.
                              β)  Οι απώλειες του " Δημοκρατικού Στρατού" ήταν 38.839 νεκροί,τραυματίες και αγνούμενοι. Αιχμάλωτοι 20.128 
                              γ)  Καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1650 σχολεία. Εξοντωθηκαν 1.500.000 ζώα.
                               δ)  Ο αριθμός των προσφύγων του εμφυλίου πολέμου ανήλθε σε 684.607 άτομα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:  1) Tα εγνώριζε όλα αυτά ο κ. Σαμαράς πρίν βάλει την υπογραφή του; Kαι αφού τα εγνώριζε, θα ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων των Δεξιών; Θα πάει κάποτε στο Γράμμο να αποτίσει φόρο τιμής;
΄H αν δεν τα εγνώριζε τότε που υπέγραφε, θα ζητήσει να συσταθεί Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή από τη Βουλή αν διέπραξε ή όχι ΣΚΑΝΔΑΛΟ για να διελευκανθεί η εν λόγω υπόθεση;  Και τέλος, πώς λοιπόν μετά απ' όλα αυτά ζητά να τον ψηφίσουν οι δεξιοί;
                          2)  Κ.Διευθυντά στο υπ' αρ.213/29-8-2011 φύλλο της εφημερίδας σας, κάνατε αφιέρωση και γράψατε για τους θανάτους των αριστερών Λεωνίδα Κύρκου και Λυκούργου Καλλέργη και καλώς πράξατε.Αλλα κ. Διευθυντά την ημέρα εκείνη είχαμε και την επέτειο του ΓΡΑΜΜΟΥ (29 Αυγούστου 1949). Ούτε μια λεξη δε γράψατε για το Γράμμο και για τη νίκη του Στρατού εναντίον των Κομμουνιστών!! Το ξεχάσατε; Το να απευθύνεστε όμως σε αναγνωστικό κοινό της Δεξιάς και να θέλετε ο κ. Σαμαράς να κάνει Δεξιά κυβέρνηση με ψηφαλάκια δεξιών ψηφοφόρων αυτα δεν τα ξεχνάτε... Σας παρακαλώ να διαβάσετε και τα παρακάτω για να έχετε πληρη και ακριβή ενημέρωση, και να προσέχετε, και να είστε αντικειμενικοί...     

  Άρθρο Βασισμένο σε παλαιότερο θέμα μας που υπάρχει και το επίμαχο ΦΕΚ με τίτλο

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ Ν.Α.Τ. ΤΟ Μ.Τ.Σ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (Αρση Συνεπειών και ισόβια σύνταξη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits