Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο χτύπημα των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια

Νέο χτύπημα των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια την ώρα που οι οικογένειες είναι μέσα, αυτή τη φορά η αγριότητά τους ξεπέρασε όμως προηγούμενο. Σήμερα διάλεξαν το σπίτι μιας οικογένειας στη Γλυφάδα. Εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στις οκτώ και….
μισή το πρωί. Εκείνη την ώρα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι. Οι δυο γονείς πάγωσαν όταν είδαν τρία καλάσνικοφ να απειλούν τους ίδιους και τα μόλις δύο ετών δίδυμα παιδιά τους. Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα δύο παιδιά και να πάνε στην κρεβατοκάμαρα, (νεώτερα από το news247.gr αποκαλύπτουν ότι την βίασαν μπροστά στα μάτια του πατέρα) εκεί τους κλείδωσαν και στη συνέχεια βίασαν τη μητέρα χτυπώντας την και αναγκάζοντάς την να τους παραδώσει ό,τι χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα υπήρχαν. Άρπαξαν ό,τι είχε αξία, μαζί με τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν.
Το τελευταίο χτύπημα της ίδια αδίστακτης συμμορίας ήταν μόλις την περασμένη Παρασκευή, αλλά παρόμοιο χτύπημα υπήρξε και στου Παπάγου πριν μερικές ημέρες Οι ληστές με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν στα σπίτια έχουν κάνει από 7 ως 10 χτυπήματα τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία όμως έχει λάβει εντολές να μην κάνει σχετικές ανακοινώσεις, κρύβοντας το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος, προκειμένου να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος.
ΠΗΓΗ .
http://greekvoices.blogspot.com/2011/09/blog-post_364.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits