Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πλήρης επιβεβαίωση για εκδίκηση και παραδειγματισμό σε όσους ...Αξιωματικούς παραιτήθηκαν !

του Χρήστου Μακρυγιάννη
ΜΟΝΟ Όσοι παραιτήθηκαν από τις ΕΔ και είναι κάτω των 55 ετών ,κινδυνεύουν να χάσουν το 40% της σύνταξής τους, σύμφωνα με όσα είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης ,σε συνέντευξή του στο Real Fm:

Δηλαδή τι είπε ο υπουργός   ,όσους τους διώξαμε γιατί δεν μας κάνανε και  είχαν ποινές και  δεν τους θέλαμε στην υπηρεσία ακόμη και με 25 χρόνια υπηρεσίας  δεν τους πειράζουμε ...
 Όσους κρίναμε εμείς  οτι δεν μπορουν να προχωρήσουνε πέραν του βαθμού τους και τους στείλαμε στο σπίτι τους στα 27,28,30 χρόνια υπηρεσίας   δεν του πειράζουμε ,όσους τους διώξαμε ακόμη και για  ποινικά αδικήματα, με στέρηση βαθμού δεν τους πειράζουμε, τους επιβραβεύουμε  !

Όσοι έχουν προβλήματα υγείας βεβαιωμένα από την υπηρεσία ,αλλά δεν πήγαν στην Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή να τους βγάλουνε ανίκανους για εργασία γιατί δεν ήθελαν να στιγματιστούν, στην πυρά ,

Όσοι  παραιτήθηκαν κάνοντας χρήση των  συνταγματικών δικαιωμάτων  τους και δεν ήρθαν να παρακαλέσουν  και αυτούς στην πυρά !
 Γιατί γίνονται παραδείγματα προς αποφυγή ,πως θα   κάνουμε να σκύψουν το κεφάλι οι υπόλοιποι ;

 Τον χτυπάμε τον Αξιωματικό  εκεί που πονάει δεν θα έχει να συντηρήσει  την οικογένειά του και δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι ,εξάλλου την αντιπάθεια που έχουν στο πρόσωπό μας είναι κάτι παραπάνω από φανερό!

 Για αυτό τα επιτελεία έκαναν την παλαβή  ; είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι και να τους διώξουν ακόμη ως
 (α#@##@ς θα την πάρουν την συνταξούλα τους ,έλεγα και εγώ μα καμιά δήλωση; ,καμιά παραίτηση ;
Ποιους θα κυνηγήσουμε ; Μα τους πιλότους ,τους ελικοπτεράδες ,τους καταδρομείς ,τους ΟΥΚάδες,και το καλύτερο δυναμικό  τους άλλους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ !

Γιατί να παραιτηθεί ο χαρτογιακάς  στο Επιτελείο   της Αθήνας που η μόνη του δουλειά είναι να βγάζει έγγραφα! 
 Έχει δουλέψει  πέραν του ωραρίου ποτέ στην ζωή του;
Μια ζωή στολή ,καφέ και σκύψιμο στους πολιτικούς ,φόρεσε ποτέ στην ζωή του άρβυλα;
 Σταματάμε την έξοδο από το Στρατό και τα Σώματα ασφαλείας τις παραιτήσεις των καλυτέρων και εκδικούμαστε τους άλλους που δεν προλάβανε να τους κρατήσουμε και ταυτόχρονα δίνουνε  στους υπόλοιπους το μήνυμα …
Μην τολμήσετε !

 Αυτό  είναι σχέδιο καλά οργανωμένο  και είμαι πλέον πεπεισμένος ότι  είναι όχι μόνο  σε γνώση των επιτελείων  αλλά σχεδιασμένο και από αυτά .
 Τις εισφορές μας  'όμως κύριε Μπεγλίτη τις θέλουμε πίσω είναι δικές μας δεν τις χαρίζουμε  και θα πάμε στα δικαστήρια να τα διεκδικήσουμε . Θα πάει η αγωγή και η προσφυγή σύννεφο !

Kύριε Μπεγλίτη δεν παραιτηθήκαμε ως κλέφτες, ούτε ως απατεώνες, υποβάλαμε αίτηση αποστρατείας με συγκεκριμένες διατάξεις και έγινε αποδεκτή από τη υπηρεσία μετά από μήνες.

Δεν φύγαμε  νύχτα ,φύγαμε με τιμή και  αξιοπρέπεια αυτήν δεν την  χαρίζουμε σε κανέναν .

 Για την ενημέρωση του κοινού  και προς αποφυγήν παραπληροφόρησης  οι αξιωματικοί που παραιτούνται επιστρέφουν αμέσως στις μονάδες τους και αναλαμβάνουν τις μονάδες τους   σε περίοδο κρίσης ,επιστρατεύσεως ,πολέμου !

Πόσο Συνταγματικό είναι  κύριε Μπεγλίτη να κόβετε τις συντάξεις κατά 40%;
 Αλλά ποιος νοιάζεται τώρα  για το Σύνταγμα !!

 Όσο για τους Αρχηγούς κοντά ο Μάρτιος και  κοντά σιμά τα Γιάννενα ...Τότε θα μετράτε τα (φράγκα ένα  -ένα )
Όσο για τους συναδέλφους που δεν θίγονται τώρα  μετράνε αντιδράσεις να το ξέρετε ,
θα έρθει και  η σειρά σας τώρα απλά μας χωρίζουν …
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος αξιωματικός ε.α
ΥΓ
Όσοι από τους συναδέλφους θίγονται και  επιθυμούν να γίνει ομαδική προσφυγή εναντίον της απόφασης του 40% και να διεκδικήσουν  δικαστικά την μην καταβολή του ( Μ.Τ.Σ-Β.Ε.Α ) με στόχο να πάρουμε  εντολή πληρωμής .
Καλούνται να έρθουν σε επαφή μαζί μου 
Στο 
e-mail  cmakrigiannis@hotmail.com  
και στο *794738
 Θα αναθέσουμε την υπόθεση σε γνωστό  δικηγορικό γραφείο και θα την πάμε στο συμβούλιο επικρατείας και όχι μόνο ! 
e-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits