Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζει να σφυράει αδιάφορα ο Ιερώνυμος για την "κάρτα του πολίτη"...Διαβάστε τον λόγο που συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...


Για τη σύμπραξη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το Μέγαρο Μουσικής, σε συναυλία της Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής (Καμεράτα) στον Ι.Ν. Αγ. Πεντελεήμονα, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, ενημέρωσαν νωρίτερα σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Γιάννης Μάνος, οι οποίοι προσκάλεσαν τον Κάρολο Παπούλια να παρευρεθεί στην εκδήλωση. "Η συνεργασία μας έχει σκοπό να δείξει ότι ο πολιτισμός ενώνει όλους τους ανθρώπους, τους δίνει άλλη διάσταση, τους καλλιεργεί και δίνει άλλο μέτρο στη ζωή του", σημείωσε ο κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Μάνος έκανε λόγο για "μια εκδήλωση αλληλεγγύης, σεβασμού, ανεκτικότητας, ειρήνης και κοινωνικής σύγκλισης" και πρόσθεσε ότι "το Μέγαρο, έτσι όπως ανοίγεται στον κόσμο, όπως ανοίγεται στην πόλη, πρέπει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και κυρίως στους νέους".Ο Κάρολος Παπούλιας, από την πλευρά του, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και χαρακτήρισε την πρωτοβουλία "σπουδαία πράξη, προς την κατεύθυνση της ιδέας ότι ο πολιτισμός ενώνει και διαφορές δεν υπάρχουν".
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits