Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Οι θλιμμένοι φίλοι του Αλέξη...

 
Συνήθως στις κηδείες και στα μνημόσυνα βλέπεις συντετριμμένους ανθρώπους, που συμπαρίστανται στον πόνο και στην θλίψι των συγγενών και φιλών για τον θάνατο ενός προσφιλούς τους, πρόσωπου. Στην δική μας περίπτωση, εννοώ του Αλέξη, οι αναρχοβανδαλοι ( εξω-κοινοβουλευτική αριστερά) οι «αντιεξουστες» επιτέλους βρήκαν ακόμη μια ημέρα αν έτος για να λατρεύουν τον θεό τους... Την καταστροφή. Αλλά και να εκδηλώσουν τα φίλια αισθήματα μίσους για ότι μπορεί να έχει σχέση με μια Ελεύθερη Πολιτεία. Την Ελευθερία την ίδια. Η εικόνα της Αθήνας ρημαγμένης από τις ορδές των βανδάλων, καταστημάτων και εμπορικών με τις προθήκες γκρεμισμένες, φωτισμένη από τις πυρκαγιές των μολότοφ , ατρόμητοι κουκουλοφόροι να εκσφενδονίζουν μάρμαρα και πέτρες άφοβοι προ του κινδύνου να σπάσουν το κεφάλι του οιονδήποτε , .έκανε τον γύρω του κόσμου και μας πλημμύρισε με εθνική υπερηφάνεια για την μοναδική ντροπή που τόσο άξια κερδίζει η νέο ελληνική Ελλάδα. Της ασέβειας στον πόνο που προκαλεί ο θάνατος.

Δυο άσχετοι προς την συμμετοχική θλίψι των ευγενών αναρχοβανδαλων , βρεθήκαν σοβαρά τραυματισμένοι , ο ένας με θρυμματισμένο μετωπο και ο άλλος αιμόφυρτος ενώ δεκάδες φίλοι του Αλέξη εκτόξευαν πέτρες και νεράντζια στα ΜΑΤ.
Οι καλοσυνάτοι δημοσιογράφοι υπομονετικά ευτυχώς το δικαιολόγησαν επαρκώς. Αφού επανειλημμένως μας βεβαίωσαν ότι:
Ο συμβολικός λίθος, που έσπασε το μετωπο και άνοιξε ευμεγέθη οπή διαστάσεων μανταρινιού στο κεφάλι ενός δυστυχισμένου -που κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του ή με την οικογένεια του ή με τα παιδιά του ή με τις υποχρεώσεις του εφ όσον δεν ήταν κουκουές ή λαθρομετανάστης ή μουσουλμάνος που του έσκισαν το κοράνι - για όνομα του Θεού... δεν προοριζετο για το κεφάλι του συμπολιτου μας. Αλλά για τα κεφάλια των ανδρών των ΜΑΤ. Έτσι να μην αμαυρώνουμε την εκδήλωση ε!!! παιδιά..
Ενώ από την συγκινητική θλίψι των φίλων του Αλέξη που πρόσθεσαν μια ακόμη εθνική εορτή λίγες ημέρες μετά από εκείνη του Πολυτεχνείου και της αλύτρωτης γενιάς του, δεν γλύτωσαν ούτε στάσεις λεωφορείων, κάδοι σκουπιδιών, υποκαταστήματα τραπεζών, αυτοκίνητα μικρά και μεγάλα εμπορικά ..


Διερωτώμαι.
Μετά την καταδίκη σε ισόβια του αστυνομικού που ευρεθη από την Ελληνική δικαιοσύνη ένοχος , και του συναδέλφου του που επίσης καταδικάστηκε σε 20ετη κάθειρξη.. Ποιον θέλουν να τιμωρήσουν οι φιλάνθρωποι θλιμμένοι φίλοι του Αλέξη..
Και γιατί οι συγγενείς του θύματος, και τα κόμματα της έκνομης κουμμουνιστικής και κα-( τσι) -πριοζας αριστεράς δεν καταδίκασαν με αποτροπιασμό την πορεία των θλιμμένων… που αποτελεί ύβρη στην πραγματική θλίψι και τον πόνο;
Ιάσων

Υ.Γ
Συμπτωματικώς τα μόνα θύματα , που δεν έχουν συνήθως τέτοιους θλιμμένους φίλους όπως ο Αλέξης, είναι οι υπάλληλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο και αποτεφρωθησαν στο κτίριο της Τραπέζης Μαρφιν όπως και οι αστυνομικοί που κατά καιρούς δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ. Βλέπετε όλοι αυτοί έπρεπε να τιμωρηθούν διότι "έφταιξαν".. Οι μεν αστυνομικοί είναι γνωστό ότι φταίνε πάντοτε αδιακρίτως των πράξεων τους, απλώς επειδή υπάρχουν... Ενώ τα θύματα της Μαρφιν "έφταιξαν" διότι εξεργαζόντουσαν την " ιερή" ημέρα απεργίας ,όπως επίσης και ο Βγενοπουλος που δεν είχε πυροσβεστήρες !!!

thermopilai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits