Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Έλληνες… καλή ψυχή!

papandreou_montazΔεν είναι, απλώς, μειωμένων δυνατοτήτων πολιτικός ηγέτης – παρά την επιμελημένη, ομολογουμένως, επικοινωνιακή προσπάθεια των αναρίθμητων, επί τούτου, ατόμων που τον περιβάλλουν – είναι και 100% εκτελεστής (θα λέγαμε δίκην υπαλλήλου τους), των αποφάσεων του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ.
Αυτό, πρέπει όλοι οι Έλληνες, ακόμη και οι πλέον φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, να το λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους, όταν ομιλούν περί του Γιώργου Π., πρωθυπουργού (ατυχώς) της Ελλάδος, εδώ και 15 μήνες.
Οι πράξεις του εναντίον κάθε εργαζομένου και συνταξιούχου πολίτη αυτής της χώρας καταμαρτυρούν του λόγου τούτου το αληθές. Μας ρήμαξε ο άνθρωπος. Και θα μας αποτελειώσει στους μήνες που ακολουθούν. Θα μας πεθάνει. Και οικονομικώς και ηθικώς. Εν τέλει και βιολογικώς.
Άλλωστε, το εδήλωσε, απερίφραστα, και τελευταίως, κατά τη συζήτησι του κρατικού Προϋπολογισμού του 2011, ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας. «Είμαι περισσότερο από ποτέ αποφασισμένος να αλλάξω την Ελλάδα», είπε ο άνθρωπος!.. Καταχειροκροτούμενος, μάλιστα, από τους βουλευτές του, οι οποίοι, προ του προσωπικού τους πολιτικού συμφέροντος, δεν διστάζουν να υπερψηφίσουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αντεργατικό και απάνθρωπο νομοσχέδιο φέρει ο άρχοντάς τους στη Βουλή.
Ούτε να ελπίζει κανείς ότι υπάρχει περίπτωσις να «αναστηθούμε» από τον οικονομικό τάφο που μας χώνει μέρα με την μέρα ο απερίγραπτος αυτός πολιτικός άνδρας. Ούτε ανάπτυξις πρόκειται να υπάρξει, ούτε ελπίδα βοηθείας από κάποιον εξωγενή παράγοντα. Διότι, απλούστατα, επενδυτές και επιχειρηματίες δεν πρόκειται να φανούν στον ορίζοντα, καθώς το πλαίσιο που παρουσιάζει, σήμερα, η χώρα μας επί τούτου είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό για τέτοιου είδους πράξεις.
Εκτός εάν εννοούμε ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του εθνικού μας πλούτου. Ορυκτού και εδαφικού. Εκτός εάν εννοούμε ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, πέραν των Δημοσίων Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας, μεγάλων τμημάτων της ήδη κουρελιασμένης κουβέρτας της Ελλάδος. Μπορεί ο άνθρωπος να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο, την Κρήτη, μερικά ή όλα τα νησιά μας στο Ανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο.
Ναι, μπορεί να πράξει τα πάντα το πολιτικώς και εθνικώς ανύπαρκτο αυτό άτομο. Και γιατί να μην το κάνει; Αφού ήδη έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η έννοια της εθνικής κυριαρχίας. Τον ενδιαφέρει (ως πιστό όργανό της) η Παγκόσμια Κυβέρνησις, η παγκοσμιοποίησις. Ουχί πάντως το «Έθνος» Ελλάς. Αυτά είναι ξεκαθαρισμένα πράγματα. Μπορεί και να μας ξεπουλήσει σε κάποιο σκλαβοπάζαρο. Αν και τι λέγω τώρα; Ήδη έχουμε εισέλθει σε τέτοια διαδικασία. Τουλάχιστον εις ό,τι αφορά τους εισερχόμενους τώρα στην ονομαζομένη κατ’ επίφασιν «αγορά εργασίας» οι νέοι μας αλλά και οι πρεσβύτεροι δεν εισέρχονται – αν εισέλθουν – με όρους σκλαβοπάζαρου;
Και ουδ’ επί λεπτώ μην τολμήσει να μας αντιτάξει κανείς ότι… τι να κάνει το παιδί, συνεχώς τρέχει στο εξωτερικό για να βοηθήσει την Πατρίδα μας και τον Λαό να αποφύγουμε την χρεωκοπία και άλλα τέτοια φληναφήματα. Καλλίτερα, ειλικρινώς σας το λέγω, να μην πήγαινε ούτε μέχρι την… Πετρομαγούλα ο ανεκδιήγητος αυτός πολιτικός «μας». Καλλίτερα θα ήταν να μας επετίθεντο οι δανειστές μας (τοκογλύφοι – εβραιοσιωνιστές για να μην ξεχνιόμαστε) απ’ ευθείας. Τι θα μας έκαναν χειρότερο, δηλαδή; Τι χειρότερο από αυτά που μας έκανε και μας κάνει ο Γιώργος Π., πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος εδώ και 15 μήνες;
Στο κάτω – κάτω της γραφής, ένα σωρό χαρτομάνι από ομόλογα είχαν οι διάφοροι δανειστές μας. Και, προσοχή, δεν θα μας άφηναν επ’ ουδενί να χρεωκοπήσουμε (όπως ισχυρίζεται ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός «μας»). Διότι, απλούστατα, θα έχαναν κι αυτοί τα λεφτά τους. Χώρια από το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι ίδιοι οι εταίροι μας στην Ευρωζώνη δεν ήθελαν κάτι τέτοιο, αφού θα διεκλονίζετο ολόκληρο το Ευρωπαϊκό νόμισμα και Σύστημα. Ολόκληρος ο θεσμός!..
Όθεν ο Γιώργος Π., πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος εδώ και 15 μήνες απλά, πολύ απλά ανήλθε στην Εξουσία, μόνον για να νομιμοποιήσει τα χρέη μας προς τους Εβραιοσιωνιστές τοκογλύφους μας και εκ παραλλήλου να μας πατήσει στο κεφάλι, το αγύριστο κεφάλι μας όπως είχε πει προ ολίγων δεκαετιών πει για μας ο περιβόητος Χένρυ Κίσσινγκερ.
Επί τη αφίξει, λοιπόν, του 2011, τρομοκρατημένος κι εγώ όπως κι εσείς, λέγω ότι μας έρχονται τα χειρότερα. Έχει φροντίσει και θα φροντίσει περισσότερο επ’ αυτού, ο… πεφωτισμένος ηγέτης «μας». Τον οποίο, εν πολλοίς – για να τα λέμε κι αυτά – ο Ελληνικός Λαός υπερψήφισε κατά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Τουλάχιστον, κατά ένα μεγάλο τμήμα του. Χρόνια Πολλά και… καλή ψυχή!!!
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits