Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ;


UPDATED: ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΜΕ! Με ρωγμή του μετωπιαίου οστού, αλλά σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται υπό την παρακολούθηση του Ηλία Σουρτζή, διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ, ο 50χρονος άντρας, τραυματιοφορέας στο επάγγελμα, που χτυπήθηκε χθες στο κεφάλι από πέτρα (κυβόλιθο) στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου. Την παραπάνω...τηλεγραφική είδηση βρήκαμε στην "προοδευτική" Ελευθεροτυπία, που αν είχε χτυπηθεί έτσι κανένας "αγωνιστής" θα είχε χαλάσει τον κόσμο!


Αντίθετα, για τον άνθρωπο που δέχτηκε δολοφονική απίθεση από τα καθάρματα της ακροαριστεράς, ελάχιστες λέξεις κι αυτές με το ζόρι!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!

hellas-orthodoxy , ygro-pyr

Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits