Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Καλή αρχή!

kaminisΣτις 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων. Όπως φρόντισε ο ίδιος να ανακοινώσει αρκετές ημέρες πριν από αυτήν, ο πρώην “συνήγορος του πολίτη” θα είναι ο πρώτος δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος δεν θα ορκιστεί στο ευαγγέλιο. Ακόμη ένας δήμαρχος λοιπόν με αλλεργία προς την εκκλησία και την θρησκεία.  Η ανακοίνωση αυτή έγινε σε συνάντηση που είχε με τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του και όπου όπως μαθαίνουμε συζητήθηκαν και άλλα πράγματα, όπως παραδείγματος χάριν ότι μέσα στο 2011 θα γίνουν και οι πρώτοι γάμοι ομοφυλοφίλων στην Αθήνα.
Βρέ που πάμε και τους βρίσκουμε; Λοιπόν οι Αθηναίοι θα αναγκαστούν σε λίγο καιρό να διαλέξουν. Εάν θέλουν θρησκεία και εκκλησιασμό, θα πρέπει να γίνουν μουσουλμάνοι. Αν δεν τους αρέσει όμως η συγκεκριμένη θρησκεία τότε δεν θα έχουν άλλη επιλογή παρά να γίνουν ... αδελφές. Γιατί αν είσαι απλά Χριστιανός και Έλληνας θα σε λένε και μα...α!
Και μιας και από την πρώτη Ιανουαρίου, την δημαρχία της πόλης αναλαμβάνει ο κύριος Καμίνης, γνωστός για τις προοδευτικότατες και αντιρατσιστικότατες απόψεις τους, είπε να κινητοποιηθεί και το γνωστό παρακράτος του αντιρατσισμού, με την ελπίδα ότι ο νέος Δήμαρχος θα σταθεί στο πλάι τους.
Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι η “Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον φασισμό και την ρατσιστική απειλή” του γνωστού “αυτόπτη μάρτυρα” κ. Κούρκουλα. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση αποτελούσε προνομιακό συνομιλητή του κ. Χρυσοχοϊδη και φήμες ήθελαν ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αυτήν να είναι η κ. Αφροδίτη Αλ Σαλέχ. Η οποία σήμερα είναι δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.
Και τι κάνουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι τώρα; Αντιρατσιστική – Αντιφασιστική συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά από πορεία που θα ξεκινάει από τα ... Προπύλαια. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για το άκρον άωτον της προβοκάτσιας, την οποία φυσικά θα θελήσει να χρησιμοποιήσει τόσο η κυβέρνηση όσο και ο νέος Δήμαρχος από ότι φαίνεται!
Δημήτρης Παπαγεωργίου 

http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2721-2010-12-27-17-44-21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits