Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

[Απόψεις]: Όταν και τα «άκρα» κάνουν κωλοτούμπες


Δείτε την εικόνα η οποία συμπληρώνει το βίντεο:







«Όπως σχεδόν όλα τα Αντιμνημονιακά κόμματα του 2010 που κατηγορούσαν το ΛΑ.Ο.Σ επειδή ψήφισε ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑΙ στο Μνημόνιο ζητώντας άλλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ (διαπραγμάτευση) κ συμμετέχοντας στη συγκυβέρνηση με ΚΟΣΤΟΣ προσπαθώντας να την πετύχει έτσι και η Χρυσή Αυγή τώρα από ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ζητάει ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! και έχει και το θράσσος να γράφει πως δεν έκανε κωλοτούμπα! (ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!)» 
Συνεχώς απ' όλα τα κόμματα επιβεβαιώνεται το ποιός έκανε ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, παίρνοντας όλο το πολιτικό κόστος, όταν οι άλλοι απλά ΛΑΪΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!.. Ξαφνικά, σχεδόν όλοι όσοι ψήφιζαν ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ "ΟΧΙ" στον Μηχανισμό Στήριξης το 2010 (άρα χρεωκοπία άρα έξοδος από το ευρώ!), μιλούσαν για άρνηση πληρωμής και έξοδος από το ευρώ και όλοι όσοι κατέκριναν την συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ στη συγκυβέρνηση για να πιέσει σε άλλη πολιτική μέσα στο Ευρώ, εμφανίζονται με τις θέσεις του Λα.Ο.Σ:

- Άλλη διαπραγμάτευση μέσα στο Μνημόνιο.
- Παραμονή στο Ευρώ.

Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου ώρες ώρες με αυτό το πολιτικαντισμό και την δημαγωγία που γίνεται στο 90% των κομμάτων!.. Και αυτός που έκανε το ΠΡΕΠΟΝ πρέπει να απολογείται για όλα - όταν οι άλλοι εκ των υστέρων παίρνουν τις θέσεις του και ξεχνάν το παρελθόν τους!.... Μιλάμε για ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ Κ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ!

Και φυσικά, σε κάθε τέτοιου είδους επιχείρημα, ακολουθείται η γνωστή ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ/ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η οποία δεν απαντάει επί του θέματος, αλλά αξιοποιεί απλά συμφέροντα στοιχεία της στιγμής : «Στις εκλογές θα δείτε ποιος είχε δίκιο!..» ΛΕΣ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. με 80%, ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, άρα καλά μας έκαναν, ε;!

---
Από την εικόνα φαίνεται ότι ακόμα και η ΧΑ, είναι υπερ διαπραγμάτευσης μνημονίου - ύστερα από την αντιμνημονιακή της κωλοτούμπα ως έχει κάνει και η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.. Γιατί λοιπόν το πρόβλημα είναι που ψήφισε το ΛΑ.Ο.Σ το επι της αρχής το Μνημόνιο οικονομικής στήριξης - καταψηφίζοντας την προτεινόμενη πολιτική, και γιατί είναι λάθος που με 4 σαφείς προϋποθέσεις και σαφές προτεινόμενο πρόγραμμα (5ετές μνημόνιο άνευ τόκων) μπήκε στη κυβέρνηση για να επηρεάσει το αποτέλεσμα;...

Αν κάποιος θέλει διαπραγμάτευση μνημονίου (βλ. και ΣΥΡΙΖΑ κ ΧΑ πλέον), τότε σαφώς ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ είναι Υπέρ ενός Μνημονίου, είναι ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ... Και σαφώς αν κάποιος θέλει διαπραγμάτευση, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ!....

Όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!... Απλά το "Αντιμνημόνιο", η "έξοδος" και η "αντίδραση" αξιοποιήθηκαν για ψηφαλάκια ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!....
---

Στο πιο κρίσιμο θέμα δηλαδή, ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (για ψηφαλάκια) ΕΚΤΟΣ ΛΑ.Ο.Σ!

Άσε που κανείς δεν λέει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό - γιατί, όπως σχεδόν όλοι, ούτε τα άκρα δεν έχουν τα κότσια να την πουν!

27 Απρ 2012


[Απόψεις]: Προεκλογική Ναζιστική Ξεφτίλα....

Έτυχε να δω να προωθείται το άρθρο από διάφορους ΧΑτες στο FB.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/04/blog-post_5689.html

Και άφησα στο προφίλ μου το μήνυμα:

Πω πω.. τι ξεφτίλα άρθρο; ... Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν οι Ναζί στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ;

1. Κι εγώ (και πολλοί άλλοι!) βοηθάω τους γείτονές μου όποτε με έχουν ανάγκη κ μπορώ. Τι πάει να πει αυτό; Ότι πρέπει να γράψω άρθρο που να «κλαίγομαι» και να παρουσιάζομαι ως σωστήρας για να ζητάω ψήφο;..

2. Το τι είναι οι ΧΑτες μπορεί να δει κανείς από τα στοιχεία:
http://area51gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html
και
http://area51gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_09.html

3. Το ότι βοηθάνε κάποιο κόσμο - όσο μπορούν, δεν σημαίνει ότι αυτόματα δεν είναι ότι είναι, ή ότι δεν έχουν ότι ιδεολογία έχουν!, ούτε αναιρεί πως δεν τολμάνε να πούμε την αλήθεια στον κόσμο: Πως είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ δηλαδή!) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (και πολλοί εξ αυτών και κατά του Χριστιανισμού!).

4. Το ΛΑ.Ο.Σ, με την χρηματοδοτική στήριξη των μελών του τα οποία μοχθούν καθημερινά για να πληρωθούν και να στηρίξουν, έχει κάνει αντίστοιχες κινήσεις (1εκ. ταμείο φτώχειας, Άγαλμα Μεγ. Αλεξ., Κοινωνικό Παντωπολείο, Κέντρο Υγείας κτλ) εδώ και αρκετά χρόνια.

5. Το ΛΑ.Ο.Σ έχει καταφέρει πράγματα σε επίπεδο ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, για τους Έλληνες που απλά κανείς δεν φροντίζει να τους Ενημερώσει:
http://www.youtube.com/watch?v=nSRbbQjwzsk

Τι να πω.. Συγχωρέστε μας, που δεν μπορούμε οργανωμένα να πλακωνόμαστε με τους αλλοδαπούς, επειδή ως Δημοκράτες προσπαθούμε να επιβάλουμε την λογική με Νόμους - ακόμα και με 5% που κάποιοι μας το δώσανε, όταν οι υπόλοιποι δεν θέλετε να μας δώσετε περισσότερη Πολιτική/Νομική δύναμη για να καταφέρουμε περισσότερα Δημοκρατικά...

Και στηρίξτε για την Βουλή, την Πολιτεία και τους περίπλοκους Νόμους τους Υποκριτές Εθνικοσοσιαλιστές (ΝΑΖΙ) που μισούν την Δημοκρατία και λειτουργούν μιλιταριστικά (στρατιωτικά) μαθημένοι στην Βία και στον Ακτιβισμό. Στηρίξτε τους, που μπορούν και καθαρίζουν ολόκληρη την Αθήνα από αλλοδαπούς χωρίς κανένας να παίρνει χαμπάρι, λες και οι αλλοδαποί είναι σκουπιδάκια: http://area51gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_19.html .. Στηρίξτε το Γερμανικό Σύστημα Προπαγάνδας των ΝΑΖΙ (στηριζόμενο από μεγάλο κόμμα - που τα έβρισκε τα λεφτά τόσα χρόνια ένα κόμμα του ούτε του 1%, για να βγάζει αφίσες, φυλλάδια, περιοδικά κτλ κτλ), που ούτε μια αλήθεια δεν σας λέει, αλλά κάθεται και σας χαϊδεύει όσο μπορεί τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες για να δείχνει ότι σας χαϊδεύει, για να σας πείσει να πάτε μαζί του...

26 Απρ 2012

[Ενημέρωση]: Χρυσή Αυγή: Το Οικονομικό και Εκπαιδευτικό σύστημα των Ναζί!

Όχι, δεν είναι προπαγάνδα, κατά των Δημοκρατών Χρυσαυγιτών που μετέχουν Δημοκρατικά, όπως και όλα τα άλλα Δημοκρατικά κόμματα (βλ. ΚΚΕ) στις εκλογές (κοροϊδεύοντας τον κόσμο)...

Δείτε και μόνοι σας έχοντας υπόψιν ότι:
Εθνικοσοσιαλισμός = Nationalsozialismus = nazism = NAZI. (βλ. wiki)

Η Παιδεία στον Εθνικοσοσιαλισμό

Και ποιά είναι η βιβλιογραφία;

Πρώτο απ' όλα: “Ο Αγών Μου” – Αδόλφος Χίτλερ



ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Είναι εντυπωσιακό το πως οι Εθνικοσοσιαλιστές Χρυσαυγίτες παραμυθιάζονται μεταξύ τους, λέγοντας πως η Σβάστικα είναι Αρχαίο Ελληνικό σύμβολο και δεν είναι το σύμβολο των ΝΑΖΙ - Εθνικοσοσιαλιστών...
Είναι σαν να σας λέει ένας Σταλινικός κομμουνιστής, πως το Σφυροδρέπανο (σφυρί κ δρεπάνι) είναι παγκόσμια Γεωργικά Εργαλεία και δεν σχετίζεται με τον Στάλιν και τον κομμουνισμό....
Μιλάμε η (αυτο-)κοροϊδία δεν έχει όρια!

Κάποια επιπλέον και στην... κτηνοτροφία! :Ρ (από το jungle report)

Και εδώ άλλο ένα linkάκι.

Και ένα βίντεο Αφιερωμένο, για περισσότερη μελέτη για όποιον δεν πείθεται, πως η ΧΑ είναι ΝΑΖΙ (εθνικοσοσιαλιστές).


*Για την ενημέρωση του κόσμου, εφόσον συμφωνείτε με αυτό, διαδώστε το βίντεο.

Στο βίντεο αυτό, καταγράφω και σχολιάζω τις επίσημες πλέον αποδείξεις που αποδεικνύουν την Υποκρισία των ΝΑΖΙ Χρυσαυγιτών οι οποίοι βάση Νόμου και Συντάγματος αποτελούν Παράνομο Κόμμα ως επίσης και οι Κομμουνιστές.

Τα δύο κόμματα παραβιάζουν το Νομοθετικό Διάταγμα: 59/1974
αλλά και το Σύνταγμα της χώρας: Άρθρο 29, §1του Συντάγματος της Ελλάδος.
Περισσότερα για τους νόμους εδώ:
http://area51gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_04.html

Όποιος έχει λίγη κοινοβουλευτική τσίπα, ας φέρει τα θέματα αυτά στη βουλή - Και το λέω και για το ΛΑ.Ο.Σ που στηρίζω εγώ.

Όσο για τους ΧΑτες.. Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να τους εμπιστευτεί πλέον, εφόσον δεν έχουν καν τα κότσια και την Αξιοπρέπεια να πουν τι πραγματικά πρεσβεύουν. Αυτοί θα σώσουν τους Έλληνες;.. Ας σοβαρευτούμε. Για όποιον θέλει να δει γιατί ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ Χρυσαυγίτες, αλλά και επικίνδυνους για την χώρα (ως επίσης και πάσης φύσεως ΑΡΙΣΤΕΡΟ-υποκριτή/ψεύτη) μπορεί να δει και το link:
http://area51gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_09.html

Τέλος στο link:
http://www.scribd.com/doc/88862017/
Μπορείτε να δείτε γιατί ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ είναι η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, για μένα - ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. 
http://area51gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits