Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ...ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..Σοκαριστικό γαλλικό ντοκιμαντέρ που δείχνει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Δείτε το βίντεο και συγκρατήστε αυτή τη φράση που είπε ένας από τους μουσουλμάνους στο ντοκιμαντέρ.... 

"Μόλις η πλειοψηφία του τόπου είναι μουσουλμανική,θα αλλάξει και το Σύνταγμα της χώρας.Γιατί.... ο νόμος του Αλάχ είναι σημαντικότερος από την Δημοκρατία".. 


 Σχόλιο... 
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και κάποιοι εσκεμμένα ή επειδή έχουν άγνοια (που είναι και χειρότερο) παίζουν ένα άσχημο παιχνίδι αποκρύπτωντας ή ενισχύοντας το ισλάμ μέσα στις δυτικές κοινωνίες..Αυτό να είστε σίγουροι πως θα αποβεί μοιραίο ακόμα και για τους ίδιους.Το ισλάμ δεν είναι κάτι στο οποίο μπορούν οι δυτικοί να πειραματίζονται,ούτε να παίζουν παιχνίδια με ροζ συννεφάκια και πεταλουδίτσες..

Δυστυχώς οι φανατικοί αλλά και οι πιστοί ισλαμιστές δεν δέχονται κανέναν άλλο νόμο εκτός από αυτόν που λέει το κοράνι .....η ελευθερία του λόγου καθώς και τα δημοκρατικά πιστεύω του κάθε δυτικού μπροστά στο λόγο του προφήτη τους ... δεν ισχύουν.. Όποιος έχει αντίρρηση ας κάνει τον κόπο να ξαναδεί το βίντεο,κι αν υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες μπορεί να κάνει μια μίνι έρευνα στο διαδίκτυο,όπου θα διαπιστώσει πως ακόμα και οι μετανάστες που ζουν σε δυτικά και σύγχρονα κράτη (πχ Αγγλία Γαλλία),δεν υπακούν τους νόμους του κράτους που διαμένουν και γκετοποιούν τις περιοχές που επιλέγουν να ζουν.Εκεί βασιλεύει μόνο ο νόμος της Σαρία και ούτε η αστυνομία της Αγγλίας ή της Γαλλίας δεν επεμβαίνει.....


 http://www.apocalypsejohn.com/2012/09/blog-post_1750.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits