Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκία : Παγίδευσαν με βόμβα γέφυρα που οδηγεί στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ντιγιαρμακίρ !


  Όπου έχουν συγκεντρωθεί τεράστιες Στρατιωτικές δυνάμεις και πάνω απο 30 Πολεμικά Αεροσκάφη των Τούρκων!
 Πολεμικά αεροσκάφη διαφόρων τύπων μεταφέρθηκαν από τις Αεροπορικές Βάσεις του Εσκισεχίρ, της Αμισού (Αμάσεια), της Πανόρμου (Μπαντίρμα) και του Ικονίου (Κόνια) στην 2η Διοίκηση Αεροπορικών Δυνάμεων, στο Ντιγιαρμπακίρ.

DHA Photo
Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας πήραν αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω από Τσαρικλί χωριό του Ντιγιάρμπακιρ, μετά την ανακάλυψη των εκρηκτικών τοποθετείται σε μια κοντινή γέφυρα σύμφωνα με πρακτορείο ειδήσεων  Doğan πρε σήμερα το πρωί.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από τη διαδρομή που οδηγεί στο Ντιγιάρμπακιρ το αεροδρόμιο, το οποίο χρησιμοποιείται από τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά αεροσκάφη.

Όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις αναβλήθηκαν αμέσως, και οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν προσπαθούν για να απενεργοποιήσουν τη βόμβα  τις δύο τελευταίες ώρες. Οι δρόμοι προς και από την περιοχή και είναι σήμερα κλειστοί .

Η βόμβα φέρεται να ΄ταν  ικανή να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές αν εκρηγνυόταν
 Για την Ιστορία όμως στο Ντιγιαρμακιρ 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Πολεμικά αεροσκάφη διαφόρων τύπων μεταφέρθηκαν από τις Αεροπορικές Βάσεις του Εσκισεχίρ, της Αμισού (Αμάσεια), της Πανόρμου (Μπαντίρμα) και του Ικονίου (Κόνια) στην 2η Διοίκηση Αεροπορικών Δυνάμεων, στο Ντιγιαρμπακίρ.
Ο αριθμός των αεροσκαφών που προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο ξεπερνά τα 25. Μαζί με τα αεροσκάφη μεταφέρθηκαν στην περιοχή και 200 κομάντος.
Οι μετακινήσεις αυτές για κάποιους σχετίζονται με τις επιθέσεις του ΡΚΚ. Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εικάζουν ότι προετοιμάζονται για μεγάλη επιχείρηση πέρα των συνόρων στο Βόρειο Ιράκ, για να πλήξουν τα στρατόπεδα των Κούρδων. Κάποιοι άλλοι, όμως, συνδέουν το γεγονός με τις εξελίξεις στη Συρία.
Με αφορμή την συνάντηση του Γενικού Επιτελάρχη, Στρατηγού Οζέλ με τον Αμερικανό ομόλογό του στην Άγκυρα, διέρρευσαν κάποιες  πληροφορίες σχετικά με τις υποδείξεις του ΝΑΤΟ, να μεταφερθούν και άλλες δυνάμεις από το Αιγαίο που είναι στραμμένες εναντίον της Ελλάδος, στα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits