Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο γρίφος λύθηκε! Βρέθηκε ο υπουργός που έχει την τεθωρακισμένη BMW αξίας 750.000 ευρώ!!!



Εδώ η BMW, εκεί η BMW… τελικά βρέθηκε η BMW στα λημέρια του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ  Ε.Βενιζέλου!!

Το υπερπολυτελέστατο τεθωρακισμένο αυτοκίνητο ύψους περίπου 750.000 ευρώ για το οποίο και κατέθεσαν  σχετική ερώτηση  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου χρησιμοποιείται από τον κύριο… Βενιζέλο!!


Απορίας άξιον είναι ποιος  αποφάσισε να αγορασθεί θωρακισμένη BMW από το ελληνικό δημόσιο, την ώρα που η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή κρίση αλλά και γιατί  χρησιμοποιείται και μάλιστα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος αποφασίζει για την τύχη του ελληνικού λαού, που πλήττεται από σκληρά μέτρα.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου κατέθεσαν σχετική ερώτηση προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος και γιατί απολαμβάνει το πανάκριβο αυτοκίνητο που κάποτε απολάμβανε ο πρώην «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας κος Γ.Παπακωνσταντίνου.

Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενό τους αναφέρουν ότι «Επί θητείας στο υπουργείο Οικονομικών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, παραγγέλθηκε στο εξωτερικό και παραλήφθηκε αυτοκίνητο τεθωρακισμένο τύπου BMW, η αξία του οποίου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ανήλθε στα 750.000 ευρώ.Το αυτοκίνητο χρησιμοποίησε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος» και ρωτούν «Ποιός σήμερα χρησιμοποιεί αυτό το μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο; Παραδόθηκε στην αρμόδια κρατική υπηρεσία μετά την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών; Σήμερα, σε εποχές εξοντωτικής λιτότητας, συνεπεία της οποίας δύο συνάνθρωποι μας οδηγούνται στην αυτοχειρία κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιείται αυτό το προκλητικής πολυτελείας αυτοκίνητο;»
Ευχαριστούμε την ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits