Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Στρατηγός Φράγκος το Συγκρότημα Τύπου και το ...''Πραξικόπημα'' !


Ποιος και γιατί αυτήν την ώρα; Τι συμφέροντα και γιατί ο τρόμος που κρύβεται πίσω από την ''Αποκάλυψη ''του Βήματος ;
Δύο πολιτικοί μίλησαν για πραξικόπημα ,ο Παπανδρέου και ο Μπεγλίτης !
Ο Παπανδρέου το είπε στην συγκέντρωση ΄συμφωνα με ( Γαλλικό κανάλι  ) των ηγετών της Ευρώπης και ο Μπεγλίτης στη Βουλή !

Όταν ο Μπεγλίτης περιφρόνησε τους Απόστρατους Αξιωματικούς πέρυσι τον Σεπτέμβριο και έγινε το ''ΝΤΟΥ'' στο Πεντάγωνο... όταν αρνήθηκε να πάρει το μανιφέστο των Αξιωματικών αλλά παρέπεμψε στον Αξιωματικό Πύλης ,είχαμε τα γνωστά επεισόδια με τον ''ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου πρώην ''Αξιωματικού '' από ομάδα Αποστράτων που τους έβρισε χυδαία ,αλλά και την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Μπεγλίτη και δημοσιογράφου οποίος τον ενημέρωσε ότι γίνονται έκτροπα στο Πεντάγωνο !
Κάτωχρος Ο Μπεγλίτης ανακοίνωσε από βήματος της Βουλής οτι θα χρησιμοποιήσει βία για τους βγάλει από τον περίβολο αφήνοντας υπονοούμενα και για εκτροπή αλλά και ότι θα χρησιμοποιούσε όλα τα ... Μέσα !!!

Τότε μύριζε μπαρούτι ,τότε πήρε στις πλάτες του την ευθύνη ο Στρατηγός Φράγκος Αρχηγός ΓΕΣ τότε , ενώ ο τότε ΓΕΕΘΑ Γιάγκος ατένιζε τα γεγονότα απο το γραφείο του ,κατέβηκε μόνος χωρίς ούτε τον υπασπιστή του και ήρθε στη Πύλη ...¨Άκουγε επι αρκετή ώρα τις φωνές και τις διαμαρτυρίες των Αποστράτων Αξιωματικών και εν συνεχεία με μιά απλή δήλωση οτι θα το παραδώσει ο ίδιος πήρε το μανιφέστο και  έστειλε τους Αποστράτους στα σπίτια τους !!!...(Γιατί ήθελε ηρεμία ;)

Με τον Στρατηγό Φράγκο δεν έτυχε να υπηρετήσουμε ποτέ μαζί αλλά γνωρίζουμε  την δράση του και παρακολουθούμε την πορεία του τα τελευταία χρόνια !

Ο Καταδρομέας Φράγκος είναι Πατριώτης και όχι πολιτικός ...Δεν είναι διπλωμάτης ,αλλά είναι άσσος στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση μυστικών καταδρομικών αποστολών και έχει το καλό ότι παίρνει αποφάσεις στο Στρατιωτικό τομέα γρήγορα και αποφασιστικά !
Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του ο σχεδιασμός και η εκτέλεση ενός πραξικοπήματος ... εναντίον της Πατρίδος και δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό κάποιος που δεν βάζει πάνω από όλα μόνο την Πατρίδα του !
Το Συγκρότημα αφήνει υπόνοιες και για πρόσωπο που το φωτογραφίζει ,να  το είχαν πλησιάσει οι Στρατιωτικοί για να μπει επικεφαλής !

Αν λέμε ον ο Στρατηγός Φράγκος σχεδίαζε να εκτελέσει ένα είδος πραξικοπήματος θα το έπαιρνε χαμπάρι ο Μπεγλίτης ή ο Ψυχάρης ;
Αν ο Στρατηγός Φράγκος με την τεράστια πείρα που έχει στις ειδικές μυστικές υπηρεσίες ...Θα σχεδίαζε μια επιχείρηση και θα την έπαιρναν χαμπάρι οι ...Θαμώνες των καφέ του καφενείου και του γυμναστηρίου  της Βουλής; και των συγκροτημάτων τύπου  ;

Μια διαταγή  λιτή αρκούσε να εκτελεστεί η διαταγή και την άλλη ημέρα το πρωί (θα το βλέπανε στην τηλεόραση όπως έγραψε ένας bloger) και δεν θα είχε πάρει κανείς χαμπάρι !

Υπήρχε περίπτωση να σχεδιαστεί Άσκηση αποτροπής Όχλου όχι σε εμπόλεμες περιοχές και να μην αναφερθεί στην τότε  Πολιτική Ηγεσία ;

 Θυμηθείτε ότι ο Στρατηγός Γράψας Α/ΓΕΕΘΑ  τον Δεκέμβριο του 2008 και την Ν.Δ στην εξουσία αρνήθηκε να ετοιμάσει Μονάδες όταν ο Παυλόπουλος περίτρομος μαζί με την  Μπακογιάννη τον κάλεσαν σε σύσκεψη όταν καιγόταν η Αθήνα !...Αυτοί ειναι οι Αξιωματικοί !

Ο Μπεγλίτης ακόμη και για απλά πράγματα έγραφε στα παλιά του υποδήματα απο ΑΝΥΕΘΑ ακόμη, τις εισηγήσεις των Στρατιωτικών και αποφάσιζε παράνομα μόνος του ακόμη για απλές αποσπάσεις πολιτικού προσωπικού !
(Υπάρχουν και τα σχετικά έγγραφα με την την υπογραφή και την σφραγίδα του )

Αλλά είχε πολλούς ρουφιάνους και ήθελε περισσότερους, ακόμη γελάνε στο Στρατό με το περίφημο e-mail και το ανέκδοτο ...Κυρ Λοχία αν με βάλεις αγγαρεία πα το πω στον ...Υπουργό !

Έγραψε η φυλλάδα οτι Φράγκος προετοίμαζε το έδαφος και τοποθετούσε δικούς του Αξιωματικούς σε καίρια πόστα ...

Ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος τοποθετήθηκε ώς διοικητής του Γ' Σ'ωματος αλλά και του Νατοϊκού Στρατηγείου όταν ο Στρατηγός Φράγκος ήταν πανίσχυρος και Αρχηγός ΓΕΣ !

Ο σημερινός Διοικητής του Γ΄ Σώματος και διοικητής του Νατοϊκού Στρατηγείου Αντιστράτηγος Μπασιακούλης ήταν Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων όταν οι Ευέλπιδες αρνήθηκαν να εκτελέσουν διαταγή αποχωρήσεως αλλά ήθελαν να παρελάσουν στην Θεσσαλονίκη !
Να μην αναφερθώ που υπηρετούσε ο μετέπειτα Α/ΓΕΣ Στρατηγός Ζαζιάς Κων/νος !

Ποιους και πότε τοποθέτησε δικούς στου ανθρώπους ο Στρατηγός Φράγκος για να ελέγξει το Στράτευμα ;

Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι η Υπηρεσία πληροφοριών δεν παρακολουθεί συνομιλίες ;;;;

Μια τέτοια κίνηση δεν χρειαζόταν άρματα που κάποιοι εφεύραν στο αραχνιασμένος τους γραφείο, βλέποντας τις πωλήσεις να κατρακυλούν ή θέλουν να εφευρίσκουν παντού ραδιουργίες και μυστικές συμφωνίες ή κάτι 'άλλο είναι στη μέση ....

Σήμερα δυστυχώς για αρκετούς από εμάς και δεν αναφέρομε σε θέματα πολιτεύματος ,αλλά σε αποφάσεις αγοράς οπλικών μέσων ,σε αντιδράσεις όταν απειλείται το εθνικό έδαφος οι πολιτικοί έχουν τον παραπάνω λόγο από ότι οι Στρατιωτικοί θυμηθείτε τα ΙΜΙΑ, αλλά  και να μην ξεχνάμε οτι στο ΚΥΣΕΑ ,το μόνο που μπορεί να κηρύξει πόλεμο ...Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ακόμη και πριν μερικές ημέρες συμμετείχε χωρίς ψήφο !
Την ανικανότητα των πολιτικών ,ίσως και την απαξίωση όλου του πολιτικού κόσμου καλείται σήμερα να πληρώσει το Στράτευμα ,αυτό το Στράτευμα που πολιτικοί κηφήνες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους , το έφεραν σε απόγνωση και αφού δεν έσκυψε το κεφάλι ρίχνουν απάνω τους το ανάθεμα ...

Είχαμε το παράδειγμα να αποφασίζει ''καθαρίστρια'' για τις περικοπές των Αξιωματικών και να το καυχιέται !

Κάποιοι μπορεί να φοβηθούν ,κάποιοι μπορεί να λιποτακτήσουν εκεί στοχεύει το σημερινό δημοσίευμα στην καρδιά και στην απαξίωση των στελεχών του Στρατού απο το λαό !

Αλήθεια ο Μπεγλίτης αφού δεν εκλέχθηκε βουλευτής γιατί ενώ ξαναγύρισε στο ΥΠΕΞ ως υπάλληλος που ήταν ,αποσπάστηκε στο γραφείο του Βενιζέλου ;

Έχει να οργανώσει τους ρουφιάνους στην επικράτεια αλλά γιατί δεν τον ενδιέφερε η Πατρίδα αλλά μόνο το κόμμα ...

Τώρα το που κολλάει ο Ψυχάρης  και η φυλλάδα του το ξέρουμε, αλλά δεν είναι της παρούσης ...
Σίγουρα όμως έχει σχέση και με τα νέα πολιτικά κόμματα που θα εμφανιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα .... Και στο να ''καίει'' πρόσωπα που θα παίξουν τον  μέγιστο ρόλο χωρίς να ελέγχονται απο αυτό ...
Το Συγκρότημα είναι ''μανούλα'' ...!
Μόνο που το παιχνίδι της ενημέρωσης παίζεται πια στο διαδίκτυο και εδώ τα πράγματα είναι άσχημα ...Γιατί είναι πολλοί και δεν ελέγχονται!
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits