Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η έννοια της «Δημοκρατίας» κατά το ΚΚΕ... Διαβάστε να φρίξετε!

Διαβάστε να φρίξετε!

Τελευταία αρκετοί κομμουνιστές άρχισαν να αφήνουν σχόλια στα βίντεό μου (βλ. π.χ. το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=9ce5QfFmnVo ). Ο τελευταίος που έκανα block,  μου έγραψε:

«Να σου πω την αληθεια αυτο σκεφτομουν πριν λιγο,πως δεν αξιζει τον κοπο να καθομαι να συζηταω μαζι σου.Ο ρολος σου ειναι φανερος.Θα μας πουν τωρα για δημοκρατια τα διαφορα φασιστοειδη,δεν ξερω λοιπον τι νοημα εχει να συζηταει κανεις μαζι σου.Γι'αυτο και εσυ εισαι banned πολυ πριν απαντησω στην προηγουμενη μαλακια σου.Ειμαι μελος του ΚΚΕ και ειναι μεγαλη μου τιμη!Στη θεση σου θα ντρεπομουν παλιοφασιστα!Αυτο εισαι.»

Πραγματικά είναι απορίας άξιο, το πως κάποιος ο οποίος έχει ως κεντρικό σύνθημα το «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» (αγνοώντας π.χ. το δίκαιο του οποιουδήποτε άλλου βαπτίζουν οι ίδιοι ως αστό!) , αντί του «Νόμος είναι το δίκαιο της πλειοψηφίας σε μια κοινωνία» (εργατών, αστών κτλ) , να μιλάει για Δημοκρατία.

Με αφορμή αυτό το λογικό ερώτημα, έψαξα να δω τι λέει ο Ριζοσπάστης (επίσημο φυλλάδιο του ΚΚΕ) για την έννοια της Δημοκρατίας.


26 Μαΐου 2002:
«Στο σοσιαλισμό όχι μόνο δεν περιορίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα, αλλά αποκτούν ολόπλευρο και πραγματικό περιεχόμενο. Η δημοκρατία, εκεί, δε θα περιορίζεται στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κάθε 4 χρόνια, αλλά θα είναι καθημερινή πραγματικότητα, αφού ο σχεδιασμός και ο έλεγχος απαιτούν και προϋποθέτουν την αποφασιστική συμμετοχή του λαού.

Στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες παρουσιάστηκαν και αρνητικά φαινόμενα και προβλήματα, που δεν αναιρούν όμως το γεγονός ότι δε χωράει καμιά σύγκριση ανάμεσα στη σοσιαλιστική δημοκρατία και την αστική δημοκρατία, θα υπάρχουν περιορισμοί στο σοσιαλισμό, αφού θα υπάρχει δικτατορία του προλεταριάτου, που σημαίνει επαναστατική δημοκρατική βία της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού πάνω στους μέχρι χτες εκμεταλλευτές της. Αυτό είναι αναγκαίο, αφού η επαναστατική εξουσία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τον εαυτό της, εφ' όσον η αστική τάξη ποτέ και πουθενά δεν παραδέχτηκε και δε θα παραδεχτεί την ήττα της. Θα κάνει τα πάντα για να ξαναποκτήσει την κυριαρχία της.

Το να αρνηθεί αυτό το προλεταριάτο, θα ισοδυναμούσε με το να ανοίξει διάπλατα την πόρτα για την ήττα της επανάστασης, για την πιο ωμή βία της αστικής τάξης που θα πάρει τη ρεβάνς.»

Δηλαδή, κατά την αστική Δημοκρατία η εργατική τάξη - κομμουνιστές - δικαιούνται να συνυπάρχουν ειρηνικά μέσα στην αστική τάξη - μή κομμουνιστές - αλλά κατά την κομμουνιστική (σοσιαληστική) δημοκρατία, οι μή κομμουνιστές πρέπει να εξαληφθούν με επαναστατική βία, ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση να ανατραπεί ποτέ ο κομμουνισμός...

Με άλλα λόγια, η Δημοκρατία των κομμουνιστών, διαφέρει σε σχέση με την δική μας Αστική Δημοκρατία - ως την ξέρουμε - στο γεγονός, πως στην Δημοκρατία των κομμουνιστών, οποιαδήποτε άλλη άποψη είναι αντίθετη πρέπει να εξαληφθεί δια παντώς με την βία (γενοκτονία).

Και τολμάνε οι κομμουνιστές, να μας κατηγορούν όλους εμάς τους υπόλοιπους μη κομμουνιστές Έλληνες ως φασίστες, όταν στα πλαίσια της Δημοκρατίας μας ανεχόμαστε και σεβόμαστε τις δικές τους αποκρουστικές απόψεις, ενώ οι ίδιοι στα πλαίσια της δικιάς τους Δημοκρατίας θα μας σκότωναν με επαναστατική βία ως αναγκαίο κακό υπό τον φόβο του να μην ανατραπεί ποτέ ο κομμουνισμός τους.

Αν φασίστας είναι αυτός που ως μειοψηφία επιβάλλει την γνώμη του στην πλειοψηφία, τότε πως μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος ο οποιός επιβάλλει την γνώμη του στην πλειοψηφία... σκοτώνοντας την;... Μάλλον Άδολφος Χίτλερ ή Στάλιν (ο «πατέρας» των κομμουνιστών είναι άλλωστε ο Στάλιν).

Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι οι ίδιοι παραδέχονται ότι ιστορικά στις κομμουνιστικές χώρες παρουσιάστηκαν αρνητικά φαινόμενα και προβλήματα, αλλά κατά την γνώμη τους, δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτά τα προβλήματα (πείνα, δυστυχία, φασισμός, καταστολή αντίθετων γνωμών, θάνατος, γκούλαγκ κτλ) αλλά το σημαντικό είναι ότι ο κομμουνισμός εξαλήφει οτιδήποτε άλλο, για να μην κινδυνεύει - άρα είναι ανώτερος από την αστική δημοκρατία γιατί εκεί δεν υπάρχει ο φόβος της ανατροπής (δηλαδή το βρίσκουν ως θετικό το γεγονός της στασιμότητας σε κάτι που μπορεί να εξελιχθεί και σε κόλαση!). Με άλλα λόγια χέστηκαν για τους ανθρώπους και την ευρύτερη κοινωνία, αρκεί που το δικό τους πολίτευμα είναι ανώτερο από την αστική δημοκρατία μας, αφού δεν κινδυνεύει να ανατραπεί!


... Χαριτολογώντας, φανταστείτε το ΠΑΣΟΚ με το που έβγαινε στις εκλογές να σας έλεγε:
«Στα πλαίσια της σοσιαλιστικής Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ, όποιος δεν γίνει ΠΑΣΟΚός, θα θανατωθεί βιαίως» ....
Έ,... αντιστοίχως έτσι θα πει το ΚΚΕ, όταν (αν ποτέ) βγει κυβέρνηση...
Και το παίζουν αυτοί Δημοκράτες, κατηγορώντας εμάς για φασίστες!...

Κλείνοντας, να σημειώσω ότι δεν αρκεί να είναι κάποιος μόνο Δημοκράτης, αλλά να προσδιορίζει και σε ποιά κοινωνία είναι Δημοκράτης. Οι ΚΚΕδες είναι Δημοκράτες μόνο στις κομμουνιστικές κοινωνίες, δηλώνοντας πως με την Δικτατορία του Προλεταριάτου θα ασκήσουν επαναστατική ΒΙΑ, προκειμένου να εξαληφθεί (είτε θάνατος, είτε αποδοχή του κομμουνισμού, είτε υποδούλωση) οποιοσδήποτε κίνδυνος που θα τους ανατρέψει από την εξουσία τους... Με άλλα λόγια οι ΚΚΕδες είναι Δημοκράτες μόνο ως προς τον τρόπο λειτουργίας της «συμμορίας» τους και Φασίστες/Κατακτητές/Γενοκτόνοι ως προς οτιδήποτε ξένο...

Βέβαια, το πως συμβαδίζει η έννοια της Δημοκρατίας με την Δικτατορία, είναι κάτι που οι κομμουνιστές το έχουν καταφέρει κι αυτό: Δικτατορία μέχρι να εξαληφθούν οι άλλες απόψεις, και μετά Δημοκρατία για όλους (που είχαν, έχουν και θα έχουν την ίδια άποψη)....

Οι ίδιοι λοιπόν ενώ διατείνονται πως είναι Δημοκράτες - αφού ανήκουν στην κοινωνία/συμμορία ως προς την οποία λειτουργούν δημοκρατικά - για όλους τους άλλους που δεν ανήκουν σε αυτή την κοινωνία/συμμορία λειτουργούν και συμπεριφέρονται Φασιστικά, Παράνομα και Βίαια (όταν θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν).....

Τα παραπάνω δεν είναι μόνο θεωρητικά... Θα δείτε πως τα πιστεύουν οι ίδιοι οι ΚΚΕδες, αν διαβάσετε τον διάλογο που είχα με έναν από αυτούς:
http://area51gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html
ο οποίος για να δικαιολογήσει τις παράνομες αφισσοκολήσεις του ΚΚΕ, άρχισε να κατηγορεί την δική μας κοινωνία για την αίσθηση Δικαίου που έχει: «Ζεις σε μια κοινωνία η οποία είναι θεμελιωμένη στην καταστρατήγηση κάθε έννοιας Δικαίου, η οποία υποκριτικά βαφτίζει νομιμότητα ό,τι προασπίζει τα συμφέροντά της και παρανομία ό,τι συγκρούεται με αυτά...». Με άλλα λόγια για να δικαιολογήσει την παρανομία που κάνει η δική του «συμμορία»/ομάδα/κοινωνία (ΚΚΕ) ως προς την δική μας κοινωνία που ανήκει (γράφοντας κανονικά την Δημοκρατία μας στα παλιά του τα ... ), άρχισε να κατηγορεί την αίσθηση Δικαίου που έχει η δική μας κοινωνία, θέτοντας σαφώς όριο ανάμεσα στην δική μας κοινωνία όπου είμαστε όλοι μέλη, και στην δική του κοινωνία (ΚΚΕ), νομιμοποιώντας έτσι την παράνομη κατά της κοινωνίας μας πράξη του, ώς ακριβώς θα δικαιολογεί και μεθαύριο την επαναστατική βία εναντίων του οποιαδήποτε δεν ανήκει στην δικιά του «συμμορία».

Φυσικά, οι λογικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως το ΚΚΕ δεν είναι Δημοκράτες, αλλά απάνθρωποι Συμμορίτες (σσ. η επίσημη ονομασία τους κατά τον εμφύλιο!), αφού όχι μόνο έχουν γραμμένο τον οποιαδήποτε δεν ανήκει στην δικιά τους κοινωνία, αλλά το θεωρούν αναγκαίο να τον εξαλείψουν με την βία όταν μπορέσουν (Δικτατορία του Προλεταριάτου).

Από την άλλη, οι ίδιοι οι ΚΚΕδες δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, γίατι για να γίνει κάποιος μέλος στο ΚΚΕ, πρέπει να υφίσταται συνεχή «πλύση εγκεφάλου», κάτι που το καταλαβαίνει κανείς αν διαβάσει στο καταστατικό του ΚΚΕ τις υποχρεώσεις των μελών του. Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο που αναφέρεται σε μερικές εξ' αυτών:
Από την άλλη, όταν παλιότερα έτυχε να είχα κουβέντα με κάποιους από αυτούς στο δρόμο, θυμάμαι χαρακτηριστικά πως μου είχαν πει, πως οι πορείες (οι παρανομίες κτλ), αποτελούν προάσκηση για όταν έρθει η ώρα... Και είναι απολύτως λόγικό. Όσο περισσότερο εξασκήσε σε μικρές παρανομίες ομαδικά, τόσο πιο εύκολο (σε επίπεδο ψυχικών αντιστάσεων) θα σου είναι και αργότερα να προχωρήσεις σε ομαδικά εγκλήματα, ως αυτά θα τα ορίζει η Δικτατορία του Προλεταριάτου....
http://area51gr.blogspot.gr/2011/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits